Fender squier akustik alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı
Zuhal Müzik'te şubeye özel bir indirim var 8500'den düşmüş 3500'e. Yarın gidip alacağım sorunlu gitar olma ihtimali yok değil mi? 5K indirim normal mi?

@kmlsat @Single_factor hocalarım rahatsız ediyorum ama sizce bir sorun çıkar mı zaten alırken denerim gözle görülür bir sorunsa almam ama üretim hatası vb. şeyleri anlayabileceğimi sanmıyorum beraber gidebileceğim biri yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zuhal Müzik'te şubeye özel bir indirim var 8500'den düşmüş 3500'e. Yarın gidip alacağım sorunlu gitar olma ihtimali yok değil mi? 5K indirim normal mi?

@kmlsat @Single_factor hocalarım rahatsız ediyorum ama sizce bir sorun çıkar mı zaten alırken denerim gözle görülür bir sorunsa almam ama üretim hatası vb. şeyleri anlayabileceğimi sanmıyorum beraber gidebileceğim biri yok.

Genel olarak Fender markasının bir problemli yanı yok istediğiniz özellikleri karşılıyorsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Gözünüzle inceleyip kullanım rahatlığına bakıp kararınızı verebilirsiniz.

Squiar elektro kullanıyorum fazlasıyla memnunum gitarımdan ama korktuğum şey üretim hatalı en azından profesyonel olmayan birilerinin gözle görülemeyecek bir hatası olması.

Fender Elektro gitarların aksine, akustik gitar kulvarında tercih edilen bir marka değildir aslında.
5000 indirim hiç normal değil. "Şubeye özel" in detayına bakmak lazım. Teşhir mi? Onarımlı mı?

Fender elektro gitarların aksine, akustik gitar kulvarında tercih edilen bir marka değildir aslında.
5000 indirim hiç normal değil. "şubeye özel" in detayına bakmak lazım. Teşhir mi? Onarımlı mı?

Yani bilemiyorum bugün gitarı bayağı inceledim yan tarafta 10 gitar vardı kutulu şekilde.

Fender elektro gitarların aksine, akustik gitar kulvarında tercih edilen bir marka değildir aslında.
5000 indirim hiç normal değil. "şubeye özel" in detayına bakmak lazım. Teşhir mi? Onarımlı mı?

Hocam biraz daha bakındımda çok pardon 8300 olan elektro akustikmiş 3000 TL indirim var.

Son düzenleme:
İndirim biraz fazla teşhir ürünü olabilir zaten zuhal müzik öyle ise bunu belirtecek bir firma.
Açıkçası zuhal müzik büyük bir firma hatalı ürünü geri satacaklarını pek sanmıyorum. Şöhretlerini kirletir gitarı deneyin zaten aşırı büyük bir problemi varsa anlarsınız ya da gitarı aldıktan sonra iade süresi dolmadan bir luthiere götürün.

Not: Kast ettiğiniz adana bölgesindeki zuhal müzik ise orada defalarca alışveriş yaptım, çalışanları ile tanıştım aslında gayet iyi insanlar büyük ihtimalle bir sorun yaşamazsınız fakat yine de tedbirli olmakta fayda var.

İndirim biraz fazla teşhir ürünü olabilir zaten zuhal müzik öyle ise bunu belirtecek bir firma.
Açıkçası zuhal müzik büyük bir firma hatalı ürünü geri satacaklarını pek sanmıyorum. Şöhretlerini kirletir gitarı deneyin zaten aşırı büyük bir problemi varsa anlarsınız ya da gitarı aldıktan sonra iade süresi dolmadan bir luthiere götürün.

Not: Kast ettiğiniz Adana bölgesindeki zuhal müzik ise orada defalarca alışveriş yaptım, çalışanları ile tanıştım aslında gayet iyi insanlar büyük ihtimalle bir sorun yaşamazsınız fakat yine de tedbirli olmakta fayda var.

Adana'daki mağazadan bahsediyorum bugün birkaç gitar daha denedim orada gerçekten samimi insanlar etiketlerde teşhir gitarın üstünde veya kutularda öyle bir şey yazmıyordu.

Diğer müzik mağazalarında gördüğüm muamelelere kıyaslarsak yaşımın küçük olmasına rağmen 80 bin TL'nin üzerinde bir gitarı denememe sorgusuz sualisiz bu çocuk gitarı 2ye böler mi demeden kullanmama izin verip ben denerken yanımda bile durmayan çok tatlı bir görevli vardı.

Son düzenleme:
Gitarı denedikten sonra gözünüze batan bir sorun yoksa bence almanızda bir problem yok. Eğer çok şüphelenirseniz Adana'daki bir luthieri ziyaret eder inceletir sonra da sorun varsa iade edersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı