Fenerbahçe 1-0 Sevilla Avrupa Ligi Son 16 Turu

Maçın sonucundan herkesin morali bozuk ama son 15 dakikayı saymazsak çok sağlam top oynadık, tüm topçuların azmi, isteği gözlerinden okunuyordu. Yarı sahamıza giremediler adam akıllı, Arda çok büyük topçu yalnız çok. Özeti açıp izlemeyin, kafayı yersiniz. Sevilla rezaletti rezalet, her pozisyonda kendilerini atıp autu bile oyuncuyla birlikte kullanmaları çok alçakça hareketler. Böyle bir takıma yenilip elenmek çok koyuyor. Her şeye rağmen, kazanabilirdik. Okul Açıktaki arkadaşlar keşke trafikte kalsaymış... Kazanamadıysak en öncelikli sebebi bu, o dakikaya kadar atak üstüne atak yapıyorduk. Atamama imkanımız olmayan bir bölüme girmişken bu saçmalık maçı vermemize sebep oldu. Bundan sonra maçları seyircisiz oynarsak belki sonraki senelerde şansımız olabilir. Eski Kadıköy atmosferi de yok artık zaten...
 
Sevilla takımına aşırı uyuz oldum, özellikle kalecilerine fena tutuldum. Jorge'nin yaptığı değişiklikler bir yana taraftarlar bir yana. Çıldırdım resmen, tam atağa çıkıyoruz diyoruz, kale arkasından çakmak geliyor. Kendi taraftarımızda onlara yardım etti beraber çok güzel soğuttular, Sevilla kalecisinin işine geldi zaten. Takımın en golcü ismini çıkarıp sakatlıktan yeni çıkmış adamı oyuna sokuyorsun. Emre Mor gibi hızlı ve yetenekli bir ismi 82. dakikada oyuna alıyorsun. Ben daha ne diyeyim, ağzımı bozmak istemiyorum.
Kalecinin istediği oldu zaten kaleci bana bir şey atsalar da oyun dursa diyordu, hedefini başarılıyla tamamladı.
 
Fenerbahçe Sevilla'ya değil esasında Jesus'a kaybetti ilk maç ve bu maç mert hakan neden oyuna alındı mesela? Niye ilk maç dakika 85'te gol yenir mesela o gol Fenerbahçe'nin Avrupa'ya veda etmesine sebep oldu sağlık olsun ne diyelim atamayana maalesef ki atarlar oldu.
 
Sevillanın korkak hareketlerini bir kenara bırakmak gerekirse şunu söylerim ki bu takımın elenmesinde bugün en çok payı olan kişi Fenerbahçe taraftarıdır. Senin takımın ikinci yarı başında bu kadar tempolu baskılı oynarken sevillayı daraltıp boğazlarken rakip kaleci dmitrovicin kışkırtmalarına maruz kalıyorsun. Rakip o kadar akıllıca hareket etti ki sürekli seni kışkırtıp kendi oyuncularını dinlendirme fırsatı buldu. Böyle taraftar kitlesi olmaz olsun. Fenerbahçe çok rahat alabileceği turu sevillaya kendisi verdi.
 

Geri
Yukarı