Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş

56 öncesi şampiyonluklarla Beşiktaş'ın sayılan şampiyonlukları farklı hocam. Beşiktaş'ınkilerde ülke geneli organizasyonlarda kazanılmış birer şampiyonluk ve Avrupa temsiliyet hakkı var farklı olarak diye biliyorum.

TFF kurulduğundan itibaren sayılıyor, ondan önce ofsayt yoktu.

Fenerbahçeliler bu kadar kötü oynamalarına rağmen hakeme laf atmayı bırakıp bu skora şükür etmeliler.

Aynen, hakem olmasaydı rahat 2 farkla almıştık, ah o Cenk oyuna bir girse, hakem bir değiştirilse ortalık alev alacaktı ama gitti maç.

Hücum hattınız ve yönetim sıkıntılı, bunlar giderilirse Fener şampiyonluğa oynar.

TFF kurulduğu zaman kere üst üste şampiyon olduk. Ondan öncesinde ofsayt yoktu. İkili averaj değil, maçların toplamında Trabzon 1 fark ile geçiyor, hakem yüzünden kaybettik, dünya bile hakemin hatalarını konuşuyor, burada şansa bala puan aldınız diye seviniyorsun.

Ne diyorduk?
Fenev ağlama!
Yanlış biliyorsun. O sezon Trabzonspor ve Fenerbahçe 82 puan topladı. Biz burada TFF kuruluşunu değil Millî Küme döneminden bahsediyoruz. Hala hakem diyorsunuz lig bitti artık. Şampiyon olacaksınız artık.

Yanlış biliyorsun. O sezon Trabzonspor ve Fenerbahçe 82 puan topladı. Biz burada TFF kuruluşunu değil Millî Küme döneminden bahsediyoruz. Hala hakem diyorsunuz lig bitti artık. Şampiyon olacaksınız artık ağlamayın bari.

O sezondan değil, 1956'dan önceki şampiyonlukları dedim ben, ama o sezon Trabzon şampiyondu 1 averaj farkı ile, maçların toplamı öyle. Şampiyon olmamız batmıyor ise neden ağlayalım ki, neden şikeyle şampiyon olalım, şerefli ikincilik her zaman kraldır.

15 Yaşında futbol bilgisi üstadlar atmış tutmuş. Futbol kuralıdır, atmayana atarlar. Fenerbahçe'nin bir şey oynamadığını zaten aklı aşında tüm Fenerbahçe'lilerin hepsi diyor, Beşiktaş'lılar vasat Fenerbahçe'yi yenemedi sağa sola atmasınlar. Yıllardır hakemler Fenerbahçe'yi kolluyor ama niyese istatistikler hiç öyle demiyor. Bırakın şu algıyı.

2010 - 2011 Sezonuna konuşan arkadaş elinin altında internet var, gir bak bilgin yok ise konuşma. Trabzon deplasmanında Mert'in çıkardığı penaltı hala aklımda, dolu konuş.

1616350954391.png

Yorumlarım bu kadar, futboldan anlamayan 15 yaşındaki insanlar ile burada zaman öldürmem, yorumumu attım gidiyorum. Ek olarak Fenerbahçe yıllardır geçmişe dönük kupaların hakkını istiyor, siz konuya yeni hakimseniz bizim yapacağımız bir şey yok.

15 Yaşında futbol bilgisi üstadlar atmış tutmuş. Futbol kuralıdır, atmayana atarlar. Fenerbahçe'nin bir şey oynamadığını zaten aklı aşında tüm Fenerbahçe'lilerin hepsi diyor, Beşiktaş'lılar vasat Fenerbahçe'yi yenemedi sağa sola atmasınlar. Yıllardır hakemler Fenerbahçe'yi kolluyor ama niyese istatistikler hiç öyle demiyor. Bırakın şu algıyı.

2010 - 2011 Sezonuna konuşan arkadaş elinin altında internet var, gir bak bilgin yok ise konuşma. Trabzon deplasmanında Mert'in çıkardığı penaltı hala aklımda, dolu konuş.

Eki Görüntüle 933850

Yorumlarım bu kadar, futboldan anlamayan 15 yaşındaki insanlar ile burada zaman öldürmem, yorumumu attım gidiyorum. Ek olarak Fenerbahçe yıllardır geçmişe dönük kupaların hakkını istiyor, siz konuya yeni hakimseniz bizim yapacağımız bir şey yok.

Zaten sadece o puan tablosuna bakarsak en büyük Galatasaray. Maçların toplamına bak, gollerin toplamına bak efendi! Trabzon 1 averaj farkı ile şampiyon, sayabilirsin. Zaten benim futbol bilgim ile tartışamazsın, o kadar yüksek bilgili olamazsın.
Kral son lafını koydu ve gitti.
Diyecek söz yok.
O lafı ona Kediköy Kayak Merkezi'nde de yedirmiştik rahat olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı