Fenerbahçe mi Galatasaray mı daha başarılı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boş bir şey için neden uğraşsın? Elin var gözün var. Milletten bekleme her şeyi. Fanatikliğin sırası değil. Olan şeyleri olmamış gibi göstermekten vazgeç.

Yok hocam ben o anlamda sormadım soruyu hani savunuyorlarya voleybolda iyi falan diye sayabilirler mi diye sordum.

Galatasaray Türkiye'nin en başarılı spor kulübüdür. Fenerbahçe diyenlerin spor ne demek dendiğinde cevaplayamayacağına yemin edebilirim.
Basketbol da senin için ''spor'' olarak kapsıyor mu? Kümede kalan bir takım nasıl Türkiye'nin en büyük ''spor'' kulübü olabiliyor. Lütfen açıklar mısın?

Avrupa'da tanınmışlık olarak futbolda Galatasaray. Ancak Fenerbahçe Süper Lig'de en çok puan toplayan takım, en fazla galibiyet alan takım, en az yenilen takım, en çok derbi kazanan takım gibi başarıları vardır. Ancak Galatasaray'ın futbolda daha fazla şampiyonluğu ve daha fazla kupası vardır. Fenerbahçe milli takımlara en fazla sporcu veren kulüptür. Yani kısaca şöyle söyleyeyim Fenerbahçe spor kulübü, Galatasaray futbol kulübüdür.

Fenerbahçe'yi hangi spor branşı sayesinde tuttunuz?
Hiçbiri. Renkleri yüzünden Fenerliyim.
Türkiye'de yaşıyoruz. %99'luk kesimin futbol yüzünden demesi çok normal.
Ben 15 yıldan fazla süredir F1 izlerim. Çevremde benden ve babamdan başka izleyeni ilk defa 2-3 yıl önce gördüm. İnternet ortamı dışında.

1622447237548.png
1622447313691.png

Sizin için biz mi atacağız? Yazamıyor musun tarayıcıya?

Basketbol da senin için "spor" olarak kapsıyor mu? Kümede kalan bir takım nasıl Türkiye'nin en büyük "spor" kulübü olabiliyor. Lütfen açıklar mısın?

Bir zamanlar sizde futbolda küme oynuyordunuz. Ve 8 yıldır şampiyon 12 yıldırda ucl ye gidemiyorsunuz lütfen sonra biz fanatik oluyoruz.

stadı devletin yaptığını söylüyor.

Devlet stadı babalarının hayrına mı yaptı? Koskoca Ali Sami Yen stadı, yani Mecidiyeköy'de bulunan arazi karşılığında yaptılar.

Konuyu FETÖ'ye getirmeden önce, şu an Fenerbahçe'de görevde bulunan Emre Belözoğlu'na bakmanız yeterli. FETÖ'nün Türkiye'de bulaşmadığı yer kalmadı. Galatasaray'a bulaştıkları kadar Fenerbahçe'ye de bulaştılar. Kimse masum değil kısacası.

Bir zamanlar sizde futbolda küme oynuyordunuz. Ve 8 yıldır şampiyon 12 yıldırda ucl ye gidemiyorsunuz lütfen sonrada biz fanatik oluyoruz.
Konu sahibi tam bir ''boomer'' imiş...
Daha nezih biri bekliyordum açıkçası üzüldüm. 12 yıldır UCL olmamasına rağmen, ülkeye sizden fazla puan getirmemiz konusuna ne diyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı