Hakan şükür'ün ''2000 yılında, UEFA kupasını nasıl aldığımızı söylesem insan içine çıkamazlar'' dediğini söyler susarım.Fenerbahçe'den daha çok fetöcü çıktı hatırlatırım.
Fanatiklik yapmanın yeri değil hocam, lütfen...
Kümede kalmaya oynuyorlar...Az fark mı? Az fark aynen. Birisi Euroleauge şampiyonu.
Wikipediadan kolay şekilde bakabilirsin.Sadece bir tane soru sormak istiyorum size Fenerbahçe'nin yüzmede ve voleyboldaki başarılarını sayar mısınız Avrupa'daki?
Hakan şükür'ün "2000 yılında, UEFA kupasını nasıl aldığımızı söylesem insan içine çıkamazlar" dediğini söyler susarım.
Fenerbahçe de daha fazla fetöcü olsaydı, 3 Temmuz olur muydu? Keza 3 Temmuz olmasa Fenerbahçe Avrupa'nın sayılı takımlarından olabilirdi. Lütfen bir ithamda bulunurken gerekçe de yazın. Boş konuşmak kolay.
Farkındaysan aldınız demedim? Futbolcunuzun söylediklerini alıntıladım. Ben öyle düşünmüyor olabilirim fakat bence sen öyle düşünüyorsun.Cidden yok artık ya UEFA kupasına fetö sayesinde aldınız diyecek kadar acayip dünya.
Wikipedia'dan kolay şekilde bakabilirsin.
Farkındaysan aldınız demedim? Futbolcunuzun söylediklerini alıntıladım. Ben öyle düşünmüyor olabilirim fakat bence sen öyle düşünüyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.