Fenerbahçe mi Galatasaray mı daha başarılı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1622446730985.png

Fenerbahçe'den daha çok fetöcü çıktı hatırlatırım.
Hakan şükür'ün ''2000 yılında, UEFA kupasını nasıl aldığımızı söylesem insan içine çıkamazlar'' dediğini söyler susarım. :)
Fenerbahçe de daha fazla fetöcü olsaydı, 3 temmuz olur muydu? keza 3 temmuz olmasa Fenerbahçe avrupanın sayılı takımlarından olabilirdi. Lütfen bir ithamda bulunurken gerekçe de yazın. Boş konuşmak kolay.

Hakan şükür'ün "2000 yılında, UEFA kupasını nasıl aldığımızı söylesem insan içine çıkamazlar" dediğini söyler susarım. :)
Fenerbahçe de daha fazla fetöcü olsaydı, 3 Temmuz olur muydu? Keza 3 Temmuz olmasa Fenerbahçe Avrupa'nın sayılı takımlarından olabilirdi. Lütfen bir ithamda bulunurken gerekçe de yazın. Boş konuşmak kolay.

Cidden yok artık ya UEFA kupasına fetö sayesinde aldınız diyecek kadar acayip dünya.

Dünya çapındaki başarılara bakarsak Galatasaray futbolda önde. Fenerbahçe ise basketbolda önde.

Not: Birkaç maçın sonucunun 6-0 veya daha çok olması yenen takımı başarılı veya yenilenen takımın başarısız olduğunu göstermez.

Cidden yok artık ya UEFA kupasına fetö sayesinde aldınız diyecek kadar acayip dünya.
Farkındaysan aldınız demedim? Futbolcunuzun söylediklerini alıntıladım. Ben öyle düşünmüyor olabilirim fakat bence sen öyle düşünüyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı