Fenerbahçe mi Galatasaray mı daha başarılı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm spor dalları işin içine girince ortalık karışır. Kiminde FB kiminde GS üstün.

Futbolda GS, bariz üstün. Diğer branşlarda FB az farkla önde ama. Bu üstünlüğünü Ali Koç ile daha ne kadar koruyabilir? Orası meçhul.

Hocam fikrinize karışmak istemem ama fanatik gibisiniz? Futbol evet diğer dallardan üstün bir spor, Galatasaray'ı sanki futbolla daha yüceltmeye çalışıyormuşsunuz gibi geldi. Bunu kesinlikle Fenerbahçe'li olduğum için demedim çünkü Taraftar'da değilim Fanatik'te.

Yok ben GS liyim ama demeye çalıştığım şey şu büyüklük futboldan gelir tüm dünya futbol seyrediyor.

Hocam fikrinize karışmak istemem ama fanatik gibisiniz? Futbol evet diğer dallardan üstün bir spor, Galatasaray'ı sanki futbolla daha yüceltmeye çalışıyormuşsunuz gibi geldi. Bunu kesinlikle Fenerbahçe'li olduğum için demedim çünkü Taraftar'da değilim Fanatik'te. O kadar spor dalı varken bir tane spor dalı yüzünden bir kulüp daha büyük görülmez. @Aduketci bu sizin içinde geçerli. Biraz boş mesaj yazdığınız.
Spor ne demek hocam?

Çok büyük bir Fenerbahçe taraftarıyım. Eğer bu soru 2000-2010 arası sorulmuş olsaydı, kesinlikle Fenerbahçe derdim. Son 10 yılda Galatasaray bizden daha iyi. Ama unutmamak lazım, Galatasaray futbol kulübü, Fenerbahçe spor kulübüdür.

Yok ben GS liyim ama demeye çalıştığım şey şu büyüklük futboldan gelir tüm dünya futbol seyrediyor.

Anlatmaya çalıştığım şeyde futbol üzerinden Galatasaray'ı yüceltmeye çalışıyor olmanız. Tüm dünya futbol seyrediyor diye diğer dalları kaldıralım?

İkisi de en büyük. Bunun kupalar veya şampiyonluklar ile alakası yok. Büyüklük bunlarla belirlenemez. Manchester City yıllardır ambargo koydu lige ama Manchester United kadar büyük bir kulüp değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı