Fenerbahçe mi Galatasaray mı daha başarılı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Futbolda Galatasaray diğer branşlarda Fenerbahçe.
Bir zamanlar sizde futbolda küme oynuyordunuz. Ve 8 yıldır şampiyon 12 yıldırda ucl ye gidemiyorsunuz lütfen sonra biz fanatik oluyoruz.
Bunu demen yanlış bence ona bakılırsa Galatasaray da 5 yıldır Euroleague'ye giremiyor ve bu daha sürecek gibi geliyor. Galatasaray bu sene basketbol liginde küme oynuyordu, hakemler sayesinde kaldı denilebilir bazı maçlarda bariz bir şekilde hakemler Galatasaray'ın yanında durdu. Bu arada ben futbol takip etmem basketbol takip ederim o nedenle basketboldaki bilgilerimi aktardım.

Dostum bu kadar mı acizsin? soruma cevap vermedin. Tekrar soruyorum ''12 yıldır UCL olmamasına rağmen, ülkeye sizden fazla puan getirmemiz konusuna ne diyorsun?''
Artık UCL boşu yapmayın lütfen. Daha cevap bile veremiyorsunuz.
Sanırım cevabımı okumadın ben son zamanlarda kötüyüz evet dedim ama o ligin kupasını getirmiş takımız

Profil Fotoğrafıma bakarsanız anlarsınız.
1622448023862.png

Konu tüm spor dallarını kapsamaktadır.
Not: Bu konu sıkıntılı bir konudur. Sizi güldürüp eğlendirmez. Burada yazılacak bazı cevaplar sizinki ile aynı olmayabilir. Zira bu dünyanın sonu değildir. Farklı görüşlere saygı duymak gerekir.
Güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Bu soruya fenerlilerin hepsi bile fenerbahce daha başarılı diyemez.

Futboldaki başarısızlığınızı böyle mi kapatıyorsun biz o ligin kupasını ve UEFA süper kupasını aldık Türkiye'ye gelmiş en büyük kupadır kendisi. Şu son zamanlarda kötüyüz ona bir sözüm yok ama.

Türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük kupa futbolda UEFA kupasıdır ancak euroleague kupası basketbolun şampiyonlar ligidir. UEFA kupası ise şampiyonlar ligine gidememiş gidip elenmişlerin aldığı kupadır. Yanlış anlama evet çok büyük bir kupa ancak euroleague kadar değerli değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı