Fenerbahçe-Sevilla rövanş maçı sizce kaç kaç biter?

İstifa diyenleri buldukları hızla çakmak atanları da bulsunlar, takımın kimyasını bozdular, adamlar zaten dünden razı yatmaya. Tempo yükselmedi, maç gitti. İngiliz hakem dedik ama süper lig maçına çevirdi.

Ben böyle takımın böyle santraforların ta zekalarına tüküreyim. Birisi penaltı dışında atamaz. Birisi son 10 dakika oyuna girer onda bile koşmaz. Birisi pozisyon harcar. Keşke Lincoln maçta olsaydı.

Ülke puanından habersiz birisin sanırım. Tüm büyük takımların taraftarları Feneri desteklerken sen burada Fener ağlama diye alay ediyorsun, acınacak haldesin.
Yeni trollümüz olur kendileri. Çoğu konuda boş yaparken görüyorum.

Ben böyle takımın böyle santraforların ta zekalarına tüküreyim. Birisi penaltı dışında atamaz. Birisi son 10 dakika oyuna girer onda bile koşmaz. Birisi pozisyon harcar. Keşke Lincoln maçta olsaydı.
Keşke Aboubakar Fenerbahçe'de olsaydı dedim ben.

Ülke puanından habersiz birisin sanırım. Tüm büyük takımların taraftarları Feneri desteklerken sen burada Fener ağlama diye alay ediyorsun, acınacak haldesin.
Ülke puanı umrumda değil türkiyeden takım tutmuyorum ama maç öncesinde şöyle koyarız böyle yeneriz diyen fenerlilerin üzülmesine sevindim .d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı