Fenix 10TN-144 alınır mı?

Bütçe
15000-17000
Neden Monster önerilmiyor bu forumda.
Çünkü malzeme kalitesi çok kötü. Ayrıca önerilmeyen tek marka değil. MSI’ın da Asus’ın da önermediğimiz modelleri var.
Monster’a gelirsek, malzeme kalitesi yüzünden parçalarda zarar verici bir ısı oluyor. Ömrünü kısaltıyor. 2 sene kullanıp atacağım demiyorsanız almamalısınız.

2016 yılında aldığım Monster laptopımı en az 6 kez servise gönderdim. İsterseniz fotoğraf atayım birlikte görelim gerçekleri. Satılmadı evde oturuyor.

Güzel bir laptop ben kullanıyorum. Ama 3060'lı modelleri beklemekte fayda var.

Çünkü malzeme kalitesi çok kötü. Ayrıca önerilmeyen tek marka değil. Msı’ın da asus’ın da önermediğimiz modelleri var.
Monster’a gelirsek, malzeme kalitesi yüzünden parçalarda zarar verici bir ısı oluyor. Ömrünü kısaltıyor. 2 sene kullanıp atacağım demiyorsanız almamalısınız.

2016 yılında aldığım Monster laptopımı en az 6 kez servise gönderdim. İsterseniz fotoğraf atayım birlikte görelim gerçekleri. Satılmadı evde oturuyor.

Geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı