Fenix 10TN-144 İncelemesi

Merhaba hocam, aynı cihaz bende de var bunu nasıl Dual RAM'e çevirebilirim? 2x8 16 GB RAM var.

Hocam ürünün pil performansı nasıl. Uzun süreli kullanımdan sonra deneyimleriniz nasıl oldu?
Valla pile dayalı uzun soluklu bir kullanım feneyimim yok. Ben prize yakın yaşıyorum genelde yani denemedim. Okul ofis ev hep priz var yanımda.

Merhaba hocam, aynı cihaz bende de var bunu nasıl Dual RAM'e çevirebilirim? 2x8 16 GB RAM var.
2 kanalda doluysa yani 2x8 ise siz zaten dual kullanıyorsunuz. Mevzu iki slot'unda dolu olması.

Kusura bakmayın ben biraz kör cahilim. Şimdi size anlamadığım noktayı yazıyorum.

Fenix 10TN-144, GameGaraj sitesinde Single RAM, yani 1x16 GB olarak satılmıyor. Yani doğal olarak bu laptop zaten 2x8 16 GB yani Dual RAM olmuş oluyor. Ama incelemeyi yapan arkadaş, ilk başta RAM'larin Single olduğunu, sonra da Dual yaptığını söylemiş. Yani bu laptop zaten Single olarak satılmıyor.

Bilmediğim bir şey, ya da atladığım bir şey varsa anlatırsanız sevinirim. Yani laptop elimize ulaştıktan sonra 2x8 16 GB RAM ayarlamasını bir de manuel olarak elden mi ayarlıyoruz? Program falan indirip öyle mi düzeltiyoruz? Nasıl oluyor bu iş?

Yardımcı olursanız sevinirim. @OnLineTester @Hyouka55

Son düzenleme:
Yok yok haklısınız önceden boş seçebiliyordunuz bir slotu. Şuan baktım boş slotla yollamıyor satmıyor yani. Evet sizinkisi dual. Manuel olarak yapmanız gereken birşey yok. Donanımınızla ilgili birşey dual yani 2 slotta dolu ise dual olarak kullanıyorsunuz demektir.

Vallahi hocam ilaç gibi geldiniz, çok teşekkür ederim. Ekstra tavsiyelerinize açığım.
Hocam son olarak bir şey söyleyeceğim, sizin de fenix 10TN-144 laptopunuz olduğu için bunu söylüyorum, undervolt yaptıysanız throttle ayarlarınızı atar mısınız? Bir de etkilerini söyler misiniz?

Son düzenleme:
28. Sayfada tüm undervolt değerlerim mevcut şuan pc yanımda değil konu içinde tüm detaylar mevcut. Bazı değerleri yükselttim biraz şuan güncel değerleride yeniden paylaşırım.

28. Sayfada tüm undervolt değerlerim mevcut şuan pc yanımda değil konu içinde tüm detaylar mevcut. Bazı değerleri yükselttim biraz şuan güncel değerleride yeniden paylaşırım.
Güncel ayarlarını dört gözle bekliyorum.

Şimdi arkadaşlar ben yakın zamanda burada sizlerlede adım adım paylaştığım mevzuda sürpriz bir olayla karşılaştım gerçi bizim memlekette çokta şaşırmamak lazım. Geçen hafta internette karşılaşınca elimdekilerle kıyasladım o şekilde anladım. Benim sizlerle linklerini paylaştığım macunların biri değil tamamı sahte çıktı. (Padler hariç.) Arctic mx-4 2019 ve thermal grizzly kryonaut paylaştığım linklerdeki ürünlerin sahte olduğunu öğrendim.

Paylaşmış olduğum değerlerdeki yükselmenin sebebi hem mevcut macunun zaten kötü durumda olması. Hemde pad kullanılması gereken bölgelerede macun sıkılıp geçilmişti. Ben geçtiğimiz hafta hepsiburada'dan yorumlarınada dikkat ederek aynı takımın orjinallerini aldım ve evet kryonaut 'un içinden gerçekten bir qr kod ve orjinalliğine dair onayda aldım.

Alırken sizde çok dikkatli olun taklitlere dikkat edin. şuan orjinal kryonautla kullanmaktayım ve farkı şöyle göstereyim. Tamamen boşta değilken bu chrom sayfasında bunları yazarkenki sıcaklıklarım şu şekilde.

Vaktim olmadığı için çok üzerine test ederek yapmamış olsamda FIVR ayarlarımda şu şekilde.

Macunu değiştirdikten sonra cinebench r23'üde tekrarladım

İlk fırsatta oyunlarda özellikle 80 85 dereceyi geçmeyecek maksimum çekirdek hızını bulup onuda paylaşırım büyük ihtimal cinebench değeride yükselicek daha ve şuan çok rahatım çok sessizleşti herşey. Padler ve kryonaut gerçekten işe yaradı. Hele sahte macuna rağmen padler bile çok rahatlatmıştı ama tabi şuan çok daha iyi.

Umarım bir kaç kişiye yardımım dokunurda dikkatli alırlar. Macununda sahtesi olurmu demeyin oluyormuş.

Hocam merhaba, laptop elime geçti ve gereken her şeyi yaptım. Tek eksiğim HM470'in driverını kurmak oldu. Bunu yapamadım, yardımcı olur musunuz? İndirme linkini bulsam bile kurmayı beceremedim. Linki zaten konu üzerinde bir kişi atmıştı sanırım. Nasıl kurulacak? @OnLineTester

Buyrun bu driver. Diğer soruları arkadaşlar yanıtlamışlar sağolsunlar. Ben yoğunluktan bakamıyorum.

Bu arada pad ve macun değiştirdim ama her şeyi rezil ettim. Pad bu bilgisayara uyumlu değil dedi servisi. Aklınızda bulunsun, eğer bir sıkıntı yaşarsanız garanti dışı kalabilir çünkü oralara müdahale etmeye yetkimizin olmadığını da söylediler. Onun için bu işlemleri yetkili servise bırakın.

@OnLineTester sizde işlemci sıcaklığı yük altında ne kadar acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…