Fermi GPU için Sürücü Desteği Bitiyor

Siz de Fermi GPU kullanıyor musunuz? Sürücü sorunu siz de yaşıyor musunuz

• Oy verenlerin toplamı
    26
  • Anket kapandı .
Fermi GPU ne demek ve neden desteği kesiyorlar ki? Ben GTX 660M kullanıyorum. Baktığımda 670M falan var ama 660M gözükmüyor. Ben etkilenecek miyim?
Kepler mimarisinde olduğundan etkilenmiyor ama siz yine de temkinli olun, 6/7 sonra bakarsınız sizin de kesilebilir.

Daha samimiydi o zamanlar ya Bunu izleyip ekran kartını değiştirmek istemiştim iyi ki değişmiyormuş

Acaba Pascal mimarisinin kaç yılı daha vardır?
Recep Bey en az 6 dese de. En az olarak bana göre 4 sene sonra DX13 devri devam ederken DX14'e veya farklı bir teknolojik altyapıya geçiş için desteği yavaştan kesecektir.

Merhaba,
Çok önemli bir gelişme değil, fakat ben yine de en güncel sürücüyü kullanmak isteyenler olabilir diye yazmak istedim.
Desteği kesilmiş bir kart kullanıyorum, (820m) bir süredir 391.35 sürücüsünü kullanıyordum.
Dün ihtiyaç olduğundan Nvidia'nın sitesine girdim ve son verilen sürücü sürümüne baktığımda (daha önce en güncel sürücüyü gösteriyor ve Fermi mimarisine sahip kartlarda haliyle kurulamıyordu)
425.31 olduğunu gördüm, sanırım siteyi güncellemişler ve bu sorun da ortadan kalkmış. Sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor.
Sürücü desteği kesilen kartlardan kullananlardan haberi olmayanlar olabilir, resmi siteden indirip deneyebilirler.

@Börtecine25 Sizinde desteğiniz bitmiş. Yani en son çıkan sürümünüz 425.31 olarak yayınlanmış.
Onu anlatmaya çalıştım zaten. (820M'de Fermi mimarisine sahip) Daha önce 391.35 sürümünü kullanıyorduk, şimdi resmi site üzerinden 425.31 i en son sürücü olarak vermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…