Benim kart zamanında bozulmuş o zaman 
Acaba Pascal mimarisinin kaç yılı daha vardır?
Kepler mimarisinde olduğundan etkilenmiyor ama siz yine de temkinli olun, 6/7 sonra bakarsınız sizin de kesilebilir.Fermi GPU ne demek ve neden desteği kesiyorlar ki? Ben GTX 660M kullanıyorum. Baktığımda 670M falan var ama 660M gözükmüyor. Ben etkilenecek miyim?
Listede GTX 670M olması beni biraz hüzünlendirmedi değil
Recep Bey en az 6 dese de. En az olarak bana göre 4 sene sonra DX13 devri devam ederken DX14'e veya farklı bir teknolojik altyapıya geçiş için desteği yavaştan kesecektir.Acaba Pascal mimarisinin kaç yılı daha vardır?
Onu anlatmaya çalıştım zaten. (820M'de Fermi mimarisine sahip) Daha önce 391.35 sürümünü kullanıyorduk, şimdi resmi site üzerinden 425.31 i en son sürücü olarak vermişler.@Börtecine25 Sizinde desteğiniz bitmiş. Yani en son çıkan sürümünüz 425.31 olarak yayınlanmış.![]()
Murat hocam açıklama yapmadan kesin bir yorum yapmamanız.Onu anlatmaya çalıştım zaten. (820M'de Fermi mimarisine sahip) Daha önce 391.35 sürümünü kullanıyorduk, şimdi resmi site üzerinden 425.31 i en son sürücü olarak vermişler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.