FH5 alınır mı?

xianfw

Femtopat
Daha fazla  
Bu aralar FH4 oynuyorum fakat oyunda almak istediğim arabaları aldım, yapmak istediğim çoğu şeyi yaptım ve artık fazla oynayasım gelmiyor. Steam'de şu an indirimdeyken FH5'i Deluxe paketiyle almayı düşünüyorum. Sizce halen alınır mı?

5 haritası o kadar güzel değil bence, doğru düzgün bi mevsim sistemi bile yok, 6'yı bekle.

5 haritası o kadar güzel değil bence, doğru düzgün bir mevsim sistemi bile yok, 6'yı bekle.

Beklemek istiyorum fakat 6 ya o kadar para veremem. Çok güzel olacağı kesin ama 49 dolar standart hali ve oyun çıktıktan sonra indirim alması en az 3-4 ayı alır. Bir yandan da bence haritası yine idare eder durumda, FH4'ten daha büyük harita en azından. Otobanı daha iyi gibi geldi bana FH5'in.

FH5'in teması kötü haritası genel olarak kötü değil. FH4'te Britanya yolları olduğu için dar, FH5'te Meksika yolları olduğu için geniş ve drift bölgeleri mesela daha büyük. Ama işte absürt derece de çöl teması işlemişler.

Arayüz olarak daha iyi. Yani yolda giderken bile aracına ince ayar yapabiliyorsun.

Grafikler aynı tarzda ama daha da gelişmişi.

Araç listesi güzel lakin Lexus LFA 2010 gibi bir kaç model değersizleştirilmiş o hiç hoşuma gitmemişti.

Onun haricinde FH4 ile aynı aşağı yukarı.

FH5'in teması kötü haritası genel olarak kötü değil. FH4'te britanya yolları olduğu için dar, FH5'te Meksika yolları olduğu için geniş ve drift bölgeleri mesela daha büyük. Ama işte absürt derece de çöl teması işlemişler.

Arayüz olarak daha iyi. Yani yolda giderken bile aracına ince ayar yapabiliyorsun.

Grafikler aynı tarzda ama daha da gelişmişi.

Araç listesi güzel lakin Lexus lfa 2010 gibi birkaç model değersizleştirilmiş o hiç hoşuma gitmemişti.

Onun haricinde FH4 ile aynı aşağı yukarı.

FH4 varken almakta istemiyorum ama araç listesi bana daha iyi geliyor(911 GT3 RS hayranıyım ondan olabilir) hem yeni ve güzel araçlar daha iyi gibi geldi harita olarak da dediğin gibi daha geniş ve bana daha gazlanacak bir harita gibi geliyor ondan dolayı ve FH5'te trafik biraz daha az ve düzgün gibi geliyor bana artıdan FH5'te her an her şeyi ayarlayabilmeyi iyi buluyorum FH4 de çok kısıtlı olduğundan. Tema olarak da haklısın çok doğa ve çöle yatmışlar ama Meksika'da genel olarak öyle maalesef :)

Bir ara çok sağlam indirime gitmişti o zaman Ultimate almıştım ben. 25 dolar mı neydi, SteamDB'den bakabilirsin. O vakit al bence.

Bir ara çok sağlam indirime gitmişti o zaman Ultimate almıştım ben. 25 dolar mı neydi, SteamDB'den bakabilirsin. O vakit al bence.

Şu anda da 25 dolar ama Ultimate'deki eklemeler çok da önemli değil gibi geldi bana. Deluxe alacağım alırsam car Pass veriyor oda yeterli bence, para olarak da ben şahsen kasılmayı seviyorum ondan dolayı sıkıntı değil benim için.

FH4 varken almakta istemiyorum ama araç listesi bana daha iyi geliyor(911 GT3 RS hayranıyım ondan olabilir) hem yeni ve güzel araçlar daha iyi gibi geldi harita olarak da dediğin gibi daha geniş ve bana daha gazlanacak bir harita gibi geliyor ondan dolayı ve FH5'te trafik biraz daha az ve düzgün gibi geliyor bana artıdan FH5'te her an her şeyi ayarlayabilmeyi iyi buluyorum FH4 de çok kısıtlı olduğundan. Tema olarak da haklısın çok doğa ve çöle yatmışlar ama Meksika'da genel olarak öyle maalesef :)
Ya şimdi oyun serileri veya devam oyunları zaten öyle. Yani seride bir oyuna sahip olsan bile devamını alman gerekebiliyor ve eğer iyi bir devam oyunuysa tadından yenmez. Lakin sen aynı evrene dahil oyunları oynamaktan acayip derece sıkılıyorsan hep farklı farklı hikayeli oyun oynayacağım diyorsan bu tarz "oyun serisi" denilen oyunları alma. Ama yani o kadar beğendiysen bence serinin parçası olmayı tercih edebilirsin 🙃 Onun haricinde yine baya kritik şeyleri değiştirmişler senin de yine yazdığın gibi. Mesela harita daha büyümüş sadece bu da değil büyüklük sayesinde "drift bölgesi" ve onun gibi şeyler de daha da büyük hale gelmiş. Bir kaç böyle kritik şeyi değiştirseler de bir o kadar da değiştirmedikleri de var. Yani devam oyunu elbette lakin biraz abartmışlar, öyle ki bir ara FH4'ün DLC'si olarak bile dalga geçilmişti diye hatırlıyorum :D Ama yine özünde Forza Horizon oyunu, o arcade oyunları arasında en iyi fiziğe sahip oluşu, her açıdan sinematik görünen grafiği ve biraz da tasarımı derken yine de oynanır. Ama mesela FH6'da böyle olursa oynamam, yani en azından o kadar fazla oynamam.

Şu anda da 25 dolar ama Ultimate'deki eklemeler çok da önemli değil gibi geldi bana. Deluxe alacağım alırsam car Pass veriyor oda yeterli bence, para olarak da ben şahsen kasılmayı seviyorum ondan dolayı sıkıntı değil benim için.
Ultimate'den gereksiz ücret alıyor. Ben TL zamanındayken almıştım 450TL idi. Zaten Rally adventure hatta Hot Wheels DLC'sini beğenmeyen çok. Onun haricinde Vıp Membership pek bir şey ifade etmiyor. Welcome Pack'taki arabalar aşırı ilgini çeker mi bilemiyorum ama o da aman aman bir DLC değil. Harbiden de genel olarak en iyisi Car Pass.

Ya şimdi oyun serileri veya devam oyunları zaten öyle. Yani seride bir oyuna sahip olsan bile devamını alman gerekebiliyor ve eğer iyi bir devam oyunuysa tadından yenmez. Lakin sen aynı evrene dahil oyunları oynamaktan acayip derece sıkılıyorsan hep farklı farklı hikayeli oyun oynayacağım diyorsan bu tarz "oyun serisi" denilen oyunları alma. Ama yani o kadar beğendiysen bence serinin parçası olmayı tercih edebilirsin 🙃 onun haricinde yine bayağı kritik şeyleri değiştirmişler senin de yine yazdığın gibi. Mesela harita daha büyümüş sadece bu da değil büyüklük sayesinde "drift bölgesi" ve onun gibi şeyler de daha da büyük hale gelmiş. Birkaç böyle kritik şeyi değiştirseler de bir o kadar da değiştirmedikleri de var. Yani devam oyunu elbette lakin biraz abartmışlar, öyle ki bir ara FH4'ün DLC'si olarak bile dalga geçilmişti diye hatırlıyorum :D ama yine özünde Forza Horizon oyunu, o arcade oyunları arasında en iyi fiziğe sahip oluşu, her açıdan sinematik görünen grafiği ve biraz da tasarımı derken yine de oynanır. Ama mesela FH6'da böyle olursa oynamam, yani en azından o kadar fazla oynamam.

Ultimate'den gereksiz ücret alıyor. Ben TL zamanındayken almıştım 450TL idi. Zaten Rally adventure hatta Hot Wheels DLC'sini beğenmeyen çok. Onun haricinde VIP membership pek bir şey ifade etmiyor. Welcome Pack'taki arabalar aşırı ilgini çeker mi bilemiyorum ama o da aman aman bir DLC değil. Harbiden de genel olarak en iyisi car Pass.

Haklısınız hocam normalde RDR2 alacaktım fakat RTX 2050 var ve oyunda 50-60 FPS alarak oynamak istemiyorum şahsen. Onun harici şu an indirimde olan oyunlar içinde FH5 en iyisi gibi duruyor bana göre ve sevdiğim tarzdanda bir oyun olduğundan almayı planlıyorum yoksa alınacak çok oyun var da para yok :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı