Ya şimdi oyun serileri veya devam oyunları zaten öyle. Yani seride bir oyuna sahip olsan bile devamını alman gerekebiliyor ve eğer iyi bir devam oyunuysa tadından yenmez. Lakin sen aynı evrene dahil oyunları oynamaktan acayip derece sıkılıyorsan hep farklı farklı hikayeli oyun oynayacağım diyorsan bu tarz "oyun serisi" denilen oyunları alma. Ama yani o kadar beğendiysen bence serinin parçası olmayı tercih edebilirsin

onun haricinde yine bayağı kritik şeyleri değiştirmişler senin de yine yazdığın gibi. Mesela harita daha büyümüş sadece bu da değil büyüklük sayesinde "drift bölgesi" ve onun gibi şeyler de daha da büyük hale gelmiş. Birkaç böyle kritik şeyi değiştirseler de bir o kadar da değiştirmedikleri de var. Yani devam oyunu elbette lakin biraz abartmışlar, öyle ki bir ara FH4'ün DLC'si olarak bile dalga geçilmişti diye hatırlıyorum

ama yine özünde Forza Horizon oyunu, o arcade oyunları arasında en iyi fiziğe sahip oluşu, her açıdan sinematik görünen grafiği ve biraz da tasarımı derken yine de oynanır. Ama mesela FH6'da böyle olursa oynamam, yani en azından o kadar fazla oynamam.
Ultimate'den gereksiz ücret alıyor. Ben TL zamanındayken almıştım 450TL idi. Zaten Rally adventure hatta Hot Wheels DLC'sini beğenmeyen çok. Onun haricinde VIP membership pek bir şey ifade etmiyor. Welcome Pack'taki arabalar aşırı ilgini çeker mi bilemiyorum ama o da aman aman bir DLC değil. Harbiden de genel olarak en iyisi car Pass.