Fiat Egea 1.4 alınır mı?

Michael Faraday

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1-2 ay önce 1.3 tce Megane düşünüyordum ancak bazı sebeplerden dolayı bütçemi düşürmek zorunda kaldım. Şu an en fazla 1 milyon çıkarabiliyorum. Performans takıntım çok fazla yok. Atmosferik araba sürmeye alışkınım, 1.4 Albea kullanıyorum aktif olarak. Donanım ve konfor takıntım var o yüzden direk sıfır 1.4 Egea Lounge paket almayı düşünüyorum taşıt kredisi ile. Daha önce hiç kullanan veya araç hakkında detaylı bilgi sahibi olanlar önerir misiniz?

1.4 benzinli motora zaten alışıksınız, performanstan beklentiniz belliyse gayet de alınır.

Performans konusunda beklentinizi öyle yüksek değilse ve bütçe de uygunsa elbette alınır. Fakat 1 milyon gibi bir paraya bundan biraz daha yüksek model araba düşünmez misiniz?

Şimdi bu arabayı alırken şunlara dikkat etmek gerek. Bu araba dizel değil benzinli o yüzden bu tarz arabalarda devir çevirerek kullanmak gerek. Zaten benzinli motora alışmışsınız ve çok bir performans beklentiniz olmadığını belirtmişsiniz. Alabilirsiniz uzun lafı kısası.

Merhaba arkadaşlar, 1-2 ay önce 1.3 tce Megane düşünüyordum ancak bazı sebeplerden dolayı bütçemi düşürmek zorunda kaldım. Şu an en fazla 1 milyon çıkarabiliyorum. Performans takıntım çok fazla yok. Atmosferik araba sürmeye alışkınım, 1.4 Albea kullanıyorum aktif olarak. Donanım ve konfor takıntım var o yüzden direk sıfır 1.4 Egea Lounge paket almayı düşünüyorum taşıt kredisi ile. Daha önce hiç kullanan veya araç hakkında detaylı bilgi sahibi olanlar önerir misiniz?
Dizele yonelebiliyrsaniz çok daha iyi olur ama olmazsada 1.4 yine alınır, çok bir performansı evet yok ama işinizi görecektir, yağ yaktığı için yağına dikkat edin suyuna dikkat edin yeter.

Şimdi bu arabayı alırken şunlara dikkat etmek gerek. Bu araba dizel değil benzinli o yüzden bu tarz arabalarda devir çevirerek kullanmak gerek. Zaten benzinli motora alışmışsınız ve çok bir performans beklentiniz olmadığını belirtmişsiniz. Alabilirsiniz uzun lafı kısası.
Evet hocam, alışkınım zaten. Sürdüğüm araba daha güçsüzü hatta. Yokuşlarda cok vites düşürmek gerekiyor devri ayarlayamayınca. Daha güçlü arabaya geçmek isterdim fakat ekonomi bunu gerektiriyor maalesef. İkinci el ne olduğunu bilmediğim arabaya o kadar para vermektense sıfır almak daha mantıklı geliyor bu şartlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı