Fiat Egea 1.4 alınır mı?

Çoğunlukla şehiriçi kullanacağım. Yılda en fazla 3 kere uzun yol yaparım. Yılda toplam 10 bin km kullanırım ortalama.
Bence 0 bir 1.4 egea işinizi fazlasıyla görecektir, yaşadığınız şehirde örneğin Doğu illerindeki gibi ciddi rampalar yoksa işinizi tamamen görür diye tahmin ediyorum hocam.

Bence 0 bir 1.4 egea işinizi fazlasıyla görecektir, yaşadığınız şehirde örneğin Doğu illerindeki gibi ciddi rampalar yoksa işinizi tamamen görür diye tahmin ediyorum
Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz.

Diğer arkadaşlar sizler de sağolun fikirleriniz için. Yılbaşına kadar almayı düşünüyorum sıkıntı çıkmazsa.

Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz.

Diğer arkadaşlar sizler de sağolun fikirleriniz için. Yılbaşına kadar almayı düşünüyorum sıkıntı çıkmazsa.
Sektörden ufak bir bilgi, belki düşünürsünüz. 2025'in ocak-şubat aylarında 2024 model sıfır araçlar elden çıkartılmak için daha uyguna veriliyor çoğu zaman. Burası Türkiye burada belli olmaz bazı şeyler tabi ama 2023 senesi hariç böyle oldu. Kazasız belasız altınızda eskisin şimdiden.

Sektörden ufak bir bilgi, belki düşünürsünüz. 2025'in ocak-şubat aylarında 2024 model sıfır araçlar elden çıkartılmak için daha uyguna veriliyor çoğu zaman. Burası Türkiye burada belli olmaz bazı şeyler tabii ama 2023 senesi hariç böyle oldu. Kazasız belasız altınızda eskisin şimdiden.

Bu bilgiyi size herkes vermez. 2024 Aralık ayında 2024 model Opel combo yu 870.000'e almıştım. Bayileri gezip fırsatlara bir bakmakta fayda var.

Sektörden ufak bir bilgi, belki düşünürsünüz. 2025'in ocak-şubat aylarında 2024 model sıfır araçlar elden çıkartılmak için daha uyguna veriliyor çoğu zaman. Burası Türkiye burada belli olmaz bazı şeyler tabi ama 2023 senesi hariç böyle oldu. Kazasız belasız altınızda eskisin şimdiden.
Çok teşekkürler hocam bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Şansımı deneyeceğim olmazsa.

2023'te nasil olmadi? Oldu yine. Ayrica Ocak Subat ayini beklemesine gerek yok Kasim Aralik gibi de dediginiz seyi yapiyorlar.

Bu bilgiyi size herkes vermez. 2024 Aralık ayında 2024 model Opel combo yu 870.000'e almıştım. Bayileri gezip fırsatlara bir bakmakta fayda var.

Ben herkesin bildigi bir sey saniyordum demek bilmeyen varmis.

2023'te nasil olmadi? Oldu yine. Ayrica Ocak Subat ayini beklemesine gerek yok Kasim Aralik gibi de dediginiz seyi yapiyorlar.

Ben herkesin bildigi bir sey saniyordum demek bilmeyen varmis.
Yanlış hatırlıyor olabilirim fakat 2023e girerken yüksek enflasyon nedeni ile bayilerde sıfır araç yoktu. Olanlar da prim ile veriyordu. O nedenle pek böyle bir kampanya hatırlayamadım. Önemli değil 2023'te de olmuş olsun, sizi mi kırayım. Ocak-şubat ayında son kalanları daha da uyguna paslayabiliyorlar ama evet yıl sonlarında da var. Ufak şeyleri değiştirip bambaşka bir şey söylüyormuş gibi yapmaya gerek yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı