Fiat Egea 1.4 alınır mı?

1.3 hakkında çok bilgim yok fakat 1.6'ya binme fırsatım oldu. Canavar gibi araba ancak biraz sesli çalışıyor.
1.3 95hp turbo dizel hocam ben 75lik Euro 4 kullanıyorum 95 Lik daha seri ama 1.4 ten en büyük farkı turbo dizel olduğu için alt devirlerde çok iyi gidiyor yokuşlarda vites düşürmek bile gerekmiyor çoğu zaman, yine performansı 1.4 ten iyi ama tabii ki bir 1.6 değil😅

1.3 95hp turbo dizel hocam ben 75lik Euro 4 kullanıyorum 95 Lik daha seri ama 1.4 ten en büyük farkı turbo dizel olduğu için alt devirlerde çok iyi gidiyor yokuşlarda vites düşürmek bile gerekmiyor çoğu zaman, yine performansı 1.4 ten iyi ama tabii ki bir 1.6 değil😅
Bilinenin aksine testlerde 1.3 MJ ile 1.4 Fire arasında pek bir performans oynamıyor diye biliyorum.

1.3 aslında tam ihtiyacım olan araba ama sıfırı yok sanırım. Olmazsa ikinci ellere göz gezdireyim.

Dedigim gibi 1.4 ile tek farkı 1.3 alt devirlerde bile yokuş yukarı cekebiliyor onun dışında aman aman bir fark yok.
Kesinlikle, yokuşlara 1.4 ile sadece biraz devirli girmek gerekiyor. 1.4 Fire da kötü motor değil bence. Yağ eksiltme kroniği var diyorlar ama kullanan yakınlarım hiç yaşamadı. Benim bu konuda fikrim sıfır tercih edebiliyorsam sıfırdan yana kullanırım hakkımı. Ayrıca yoğunluk şehiriçi kullanılacaksa benzinli daha iyi bir seçenek olabilir.

Kesinlikle, yokuşlara 1.4 ile sadece biraz devirli girmek gerekiyor. 1.4 Fire da kötü motor değil bence. Yağ eksiltme kroniği var diyorlar ama kullanan yakınlarım hiç yaşamadı. Benim bu konuda fikrim sıfır tercih edebiliyorsam sıfırdan yana kullanırım hakkımı. Ayrıca yoğunluk şehiriçi kullanılacaksa benzinli daha iyi bir seçenek olabilir.
1.4 kotulendigi kadar kötü bir motor değil, bizzat kullanmadım ama kullananlardan yağ eksiltme duydum, sıfır her zaman sıfırdır tabii onun tadı bir başka olur kesinlikle.

Çoğunlukla şehiriçi kullanacağım. Yılda en fazla 3 kere uzun yol yaparım. Yılda toplam 10 bin km kullanırım ortalama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı