Travis_Bickle
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
- Meslek
- Öğrenci
Yanlış hatırlıyor olabilirim fakat 2023e girerken yüksek enflasyon nedeni ile bayilerde sıfır araç yoktu. Olanlar da prim ile veriyordu. O nedenle pek böyle bir kampanya hatırlayamadım. Önemli değil 2023'te de olmuş olsun, sizi mi kırayım. Ocak-şubat ayında son kalanları daha da uyguna paslayabiliyorlar ama evet yıl sonlarında da var. Ufak şeyleri değiştirip bambaşka bir şey söylüyormuş gibi yapmaya gerek yok
Baska bir sey soyledigimi iddia etmedim zaten. O yil da vardi bu kampanyalar dedim. Bayi de arac olmama olayi o yilin baslari veya 2022 senesi olabilir belki. Ben de o tarz bir sey hatirliyorum ama ben 2023 Aralik ayinda sifir Ford Focus aldim ornek olarak. Yuzde 0 faizle kreedi ve nakit indirimi ile. Komsu da yine nakit indirimi ve faizsiz kredi ile sifir Puma aldi. Amcam da dusuk fazili kredi ve nakit indirimi ile Fiorino aldi.