Fiat Egea 1.4 fire 95 HP iyi midir?

Sıkıntı arabanın kendisinde değil, nasıl olsa sıfır araba denilerek alınabilir ancak şu an 2.el piyasasında sıfır Egea parasına daha iyi araçlar mevcut. Şehir içinde her türlü işinizi görür, ancak fazla bir performans beklememelisiniz. Yağ yakma diye anlatılan olay araçta yağ soğutucusunun olmaması ve mevcut tertibatın yetersizliği yüzünden yüksek devirli kullanımıda yağı buharlaştırması durumu. Araca 3-4 kişi biniyorsanız ve eğimli bir rotanız varsa mecburen zayıf güç nedeniyle yüksek devirde kalacaksınız bunun sonucunda eninde sonunda azalma olacak (yeni modelleri fark etmeksizin). Ancak bu dediğim durumların dışında bir kullanım durumunuz olacaksa, en azından sıfır araç denilerek 0 beklentiyle alınabilir. Şahsen tercih etmezdim.

Engelli raporu ile alacağım 1M tüm fiyat versem almam Egea zaten.
 
@BirkaseCoCoPOPS partikül filtresinden dolayı çok sevilmiyor yeni dizeller. Ama bu durum bütün yeni dizellerde aynı. Onun dışında yıllardır üretilen bir araç. Sadece motoru güncelleyip hafif makyajladılar. Alınabilir bir araç o da.

Bir akrabamda var 7-8 kişi biniyorlar C elysee sıkıntı çıkarmıyor.

Bütçe durumunuzu bilmiyorum şu an 1.3TCe icon Megane'ları muafiyette veriyorlar. Yanlış bilgilendirmek istemem ama 850.000TL bandında olması gerek.

1M 85k baktımda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı