Fiyat performans araç çok bir şey beklememek lazım.Her yerde bu arabadan var. 2025 modelleri çıktı mı daha bilmiyorum ama fiyatları da piyasaya göre iyi fiyat performans arabası mı?
Yeni nesil Tofaş diye tabir edersek çokta sırıtmaz.Her yerde bu arabadan var. 2025 modelleri çıktı mı daha bilmiyorum ama fiyatları da piyasaya göre iyi fiyat performans arabası mı?
Bu sene Egea ismiyle son kez üretiliyor. Kasası değişecek. Fiyatına göre makul kalitesi vardır. Yol tutuşu da idare eder.
Yeni nesil Tofaş Linea'da bitti. Egea'nın sundukları ve geldiği nokta küçümsenecek değil. Linea'nın halefi olarak gelen bu otomobilin bu kadar başarılı olması takdire şayan. C segmenti araçlarla kıyaslandığında tabii ki daha ucuz hissettiriyor, Egea'nın segmentine çoğu yer C dese de B Plus.Yeni nesil Tofaş diye tabir edersek çokta sırıtmaz.
1.2 Puretech'ten geri kalmazlar.Hocam nasıl kasası değişecek var mı konseptleri.
4 kere Egea kullandım. 3'ü uzun yoldu. 1.4 Urban. Nesinden şikayet bu kadar ediliyor pek anlamadım.Yeni nesil Tofaş Linea'da bitti. Egea'nın sundukları ve geldiği nokta küçümsenecek değil. Linea'nın halefi olarak gelen bu otomobilin bu kadar başarılı olması takdire şayan. C segmenti araçlarla kıyaslandığında tabii ki daha ucuz hissettiriyor, Egea'nın segmentine çoğu yer C dese de B Plus.
1.2 PureTech'ten geri kalmazlar.
4 kere Egea kullandım. 3'ü uzun yoldu. 1.4 urban. Nesinden şikayet bu kadar ediliyor pek anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.