Fiat Egea gerçekten kaliteli bir araba mı?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Her yerde bu arabadan var. 2025 modelleri çıktı mı daha bilmiyorum ama fiyatları da piyasaya göre iyi fiyat performans arabası mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle fiyat performans arabası. Ülkenin en ucuz arabası olmasına rağmen. İç tasarım olarak iyi iş çıkartmışlar. Urban pakette yan, perde airbag'ler var. Yol tutuşu da iyi. Sorun çıkaracak araçlar değil. Parçası bakkalda bile var. Daha ne olsun.

Yeni nesil Tofaş diye tabir edersek çokta sırıtmaz.
Yeni nesil Tofaş Linea'da bitti. Egea'nın sundukları ve geldiği nokta küçümsenecek değil. Linea'nın halefi olarak gelen bu otomobilin bu kadar başarılı olması takdire şayan. C segmenti araçlarla kıyaslandığında tabii ki daha ucuz hissettiriyor, Egea'nın segmentine çoğu yer C dese de B Plus.

Hocam nasıl kasası değişecek var mı konseptleri.
1.2 Puretech'ten geri kalmazlar.
Yeni nesil Tofaş Linea'da bitti. Egea'nın sundukları ve geldiği nokta küçümsenecek değil. Linea'nın halefi olarak gelen bu otomobilin bu kadar başarılı olması takdire şayan. C segmenti araçlarla kıyaslandığında tabii ki daha ucuz hissettiriyor, Egea'nın segmentine çoğu yer C dese de B Plus.
4 kere Egea kullandım. 3'ü uzun yoldu. 1.4 Urban. Nesinden şikayet bu kadar ediliyor pek anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı