Fiat Egea gerçekten kaliteli bir araba mı?

Yeni nesil Tofaş Linea'da bitti. Egea'nın sundukları ve geldiği nokta küçümsenecek değil. Linea'nın halefi olarak gelen bu otomobilin bu kadar başarılı olması takdire şayan. C segmenti araçlarla kıyaslandığında tabii ki daha ucuz hissettiriyor, Egea'nın segmentine çoğu yer C dese de B Plus.
Egea’nın özellikle fiyat/performans dengesiyle sundukları segment üstü bile hissettirebiliyor zaman zaman. Fiyatına göre sundukları hiç fena değil. C gibi görünmese de şehir içinde iş görüyor.

Bende 2024 model 1.3 Multijet var dış tasarımı hoşuma gidiyor fakat içi seni dışı beni yakar, iç döşeme rezalet, aşırı kalitesiz(tabii ki parasına göre). Yol tutuşu fena değil fakat dip gazda 50'den sonra hafif sapıtıyor (sağa sola çekiyor) haricinde çok denecek bir şey yok.

Kaliteli bir arac oldugu icin almiyor kimse zaten arabanin amaci da o degil. Motor ve sanziman saglamlik acisindan cok iyi. Motorlar zaten omurluk, sanziman da kuru kavrama olmasina ragmen dayanikli bir sanziman kavrama vakti hemen gelmiyor. Az yakiyor, 1.6 MJ alirsan cok kaciyor. Hacim olarak buyuk bir araba, parcasi ucuz, ustasi her yerde var, ikinci elde peynir ekmek gibi satiliyor ve yol tutusu iyi. Nedenleri bunlar yoksa kimse ic mekani kaliteli veya cok iyi bir surus deneyimi sunuyor diye bu arabayi almiyor.

Yeni nesil Tofaş Linea'da bitti. Egea'nın sundukları ve geldiği nokta küçümsenecek değil. Linea'nın halefi olarak gelen bu otomobilin bu kadar başarılı olması takdire şayan. C segmenti araçlarla kıyaslandığında tabii ki daha ucuz hissettiriyor, Egea'nın segmentine çoğu yer C dese de B Plus.
hocam ben egeanın c olduğuna inanmıyorum. 1.5 bluehdi c elysee ile aynı boyda neredeyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı