Fiat egea urban 1.4 fire alınır mı?

Eren Mermi

Decapat
Katılım
6 Mayıs 2019
Mesajlar
29
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Malum 2. el piyasası çok kötü. Ağır hasarlı araçlara bile 100.000 TL'den aşagısını kabul etmiyorlar. Böyle bir dönemde 140.000TL'ye 2021 kasa sıfır egea alınır mı sizce? Bence 2. el almak yerine bunu almak daha mantıklı.
 
Hocam bu piyasa da bu fiyatlarla gerçekten bir şey söylemek zor ama şöyle bir şey de var ki sıfır olsun benim olsun kafasıyla bakılırsa alınır bence. Fire donanımında neler vardır onları bilmiyorum ama kullanacak olan siz olduğunuz için mevcut özellikleri sizi tatmin ediyorsa alın derim. Ama özellik bakımından size eksik kalacaksa başka markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
 
Hocam tabut demek bana göre doğru değil, artık teknoloji ileri doğru gidiyor ve her araba da koruma sistemleri ve hava yastıkları bulunuyor.

Egea aslında o kadar kötü bir araba değil, sadece üreten Fiat olduğu için insanlar önyargılı yaklaşıyor ve tabut muamelesi yapıyorlar. Kendi adıma konuşuyorum, bu dönemde o özellikleri barındıran en ucuz araba egea olduğundan ben olsaydım alırdım egeayı. Tofaşa veya 99 model eski arabalara binmekten iyidir.
 
Hocam o paraya 2014 ve üzeri Peugeot 308 alabilirsiniz 1.6 e-HDI allure full paket 308 ler temizleri 140-160 arası bulunabiliyor.
 
Yürüyen tabut, teneke diyenlere aldırmamak gerekiyor :)

1.4 atmosferik motor kötü bir motor, kalabalıkken çekişi memnun etmez. Mümkünse motor seçimini değiştirin (tam bütçeni belirtmediğin için bütçene uygunsa diyorum).

Bunun dışında giriş seviye paketi sizi memnun edecekse alınır. 25 yıllık Tofaş Kartal'a 70 80 bin istenen piyasada sıfır araca bu kadar para verilip, 5 yıl sorunsuz binilir...

Daha iyi bir seçenek varsa önerin, arabaya attığınız boş yorumların kimseye faydası yok.
 
Yürüyen tabut, teneke diyenlere aldırmamak gerekiyor :)

1.4 atmosferik motor kötü bir motor, kalabalıkken çekişi memnun etmez. Mümkünse motor seçimini değiştirin (bütçe belirtmediğin için bütçene uygunsa diyorum).

Bunun dışında giriş seviye paketi sizi memnun edecekse alınır. 25 yıllık Tofaş Kartal'a 70 80 bin istenen piyasada sıfır araca bu kadar para verilip, 5 yıl sorunsuz binilir...

Daha iyi bir seçenek varsa önerin, arabaya attığınız boş yorumların kimseye faydası yok.
Hocam babam dahil beğenmediği arabaya böyle tü kaka diyen tipler çok var, arabadan anlarım ayağına dolaşırlar ama başkalarından duydukları dışında hiç bir şey bilmezler duyduklarıda doğru olsa bir şey demeyeceğim 😀
 
Hocam babam dahil beğenmediği arabaya böyle ''tü kaka'' diyen tipler çok var
Haklısın. Bu kişilerin içine giremediği bir düşünce sistemi var. Fiat Egea gibi araçların kullanıcı kitlesi, hitap ettiği müşteri kitlesi zaten belli. Alacak kişinin daha üst araçlar için bütçesi olsa zaten Fiat markası tercih listesinin en sonunda bile yer almaz. Kişinin bütçesi arabanın hitap ettiği topluluğa uygunken ve yapacak bir şey yokken arabayı kötülemek bir şey değiştirmeyecek alacak kişi için.

Evet araba iyi değil ama AR-GE'si ve yapım maliyetinin sonucunda ortaya çıkan ürün bu. Aynı bütçeyle Mercedes de araba yapsa, ortaya aynı kalitede bir şey çıkar...
 
Alınabilir ancak Easy paket alma, Urban pakete yönelmen güvenlik (6 hava yastığı geliyor) ve konfor açısından iyi olacaktır. Alternatif olarak daha güçlü ancak daha donanımsız makyajsız Megane 1.3 TCe Joy da düşünülebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı