1.4 fire Egea nasıldır?

Araba günlük maksimum yıllık en fazla 5K yapacak gereksiz olmaz mı dizel.
1.3 Modellerine bakmanızı öneririm hocam.

Yeni çıkacak ÖTV indirimi ile almayı düşünüyorum ailemi 1.6 dizele ikna etmeye çalışıyorum ama arada 200.000₺ civarı oynuyor.
Hocam beni gittiğim yere götürsün 90-100 le gideceğim diyorsan yeter.

Yeni çıkacak ÖTV indirimi ile almayı düşünüyorum ailemi 1.6 dizele ikna etmeye çalışıyorum ama arada 200.000₺ civarı oynuyor.

Hayır dayı ne alakası var bende yılda 6 7 bin yapıyorum dizelin bir sorunu yok.
Daha aza yakacaksın bir kere minimum yarı yarıya.

Yani dediğiniz gibi arabadan beklentiniz ne. Geneli yag eksiltiyor evet çok performanslı degil lakin brodway veya şahin doganla kıyaslanacak seviyede değil.
Aracın eksileri var ama artıları da çok. Ben 1 seneye yakın maraşta kullandım yokuş çıkıyor lakin yavaş ama modelli ve fiyatı uygun bir araba bence nasıl bir arabayla karşılanacağını bilirsen alınmayacak araç yoktur.

Şu anki aracım 1.4 broadway eski nesil bir motor ama 1.3 Multijet ile 60-70'lere kadar gidiyor 1.4 cros ile 140'a kadar yan yana idik ama bastımı bilmiyorum 1.3 olan abimdi o basmıştı.

Hayır dayı ne alakası var bende yılda 6 7 bin yapıyorum dizelin bir sorunu yok.
Daha aza yakacaksın bir kere minimum yarı yarıya.

1.4 fire yerine 1.0 t-gdı bayon daha mantıklı olur mu?

Egea 1.4'ü atmosferik olarak karşılaştırabileceğim tek araba 1.2 75bg Corsa. Kesinlikle Corsa'ya göre daha iyi gittiğini söyleyebilirim. Corsa'yla 2. vitese geçtiğimiz yolda Egea'ya 4.vitesle gidebiliyorum. Turbo'lu bir arabaya göre ivmelenmesi yok ama o kadar da kötü motor değil.

Egea 1.4'ü atmosferik olarak karşılaştırabileceğim tek araba 1.2 75bg Corsa. Kesinlikle Corsa'ya göre daha iyi gittiğini söyleyebilirim. Corsa'yla 2. vitese geçtiğimiz yolda Egea'ya 4.vitesle gidebiliyorum. Turbo'lu bir arabaya göre ivmelenmesi yok ama o kadar da kötü motor değil.

1.2 Corsa F ehliyet aracımdı devir çevirdiğinde o kadar da gitmeyen bir motor değil teşekkürler örnek için.

Şu anki aracım 1.4 broadway eski nesil bir motor ama 1.3 Multijet ile 60-70'lere kadar gidiyor 1.4 cros ile 140'a kadar yan yana idik ama bastımı bilmiyorum 1.3 olan abimdi o basmıştı.

1.4 fire yerine 1.0 t-gdı bayon daha mantıklı olur mu?

1,3 Multijet en kötü Turbo dizel araç uzak dur ondan
Bence 1.0 Turbo'lu bir araba 1.4 Egea'dan daha masrafsız olacaktır senin için:
Yağ yakma ve benzin açısından

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı