Fiber tarifede 3 Mbps'e kadar upload yazıyor.Fiber alirsan 5 Mbps uploadin olur, VDSL'de 3.
Netspeed tarifelerinden bahsediyorum, ama kararsız kaldım. Hangisi bana daha fazla download hızı verir?2 Yıl VDSL kullandım. İyiydi, güzeldi. Birkaç gün önce fibere geçtim, Mbit hızımın düşmesi dışında pek gözle görülür bir fark göremedim şimdiye kadar. Belki oyunlarda ping konusunda daha az dalgalanma yaşıyorum bu da faydası arasında sayılabilir ama emin konuşamayacağım. Çünkü oturduğum yerden taşındım, bunun da etkisi vardır illa. Fiber paketlerinde Upload hızları biraz daha yüksek. Netspeed'in Fiber Eko paketini kullanıyorum, tavsiye ederim.
Az para verip, çok daha fazla Mbit istiyorsanız VDSL paketleri daha iyidir. VDSL'de 35 alırken fiberde 24 alıyorsunuz. Bu da 4.5 Mb/s ve 3 Mb/s demektir.Netspeed tarifelerinden bahsediyorum ama kararsız kaldım. Hangisi bana daha fazla download hızı verir?
Peki, şu an kullandığım ADSL 24Mbps pakette ben 3 Mb/s dowload alıyorum. Fiber bana ADSL'den farklı ne sunabiliyor?Az para verip, çok daha fazla Mbit istiyorsanız VDSL paketleri daha iyidir. VDSL'de 35 alırken fiberde 24 alıyorsunuz. Bu da 4.5 Mb/s ve 3 Mb/s demektir.
Fibere geçmek daha mantıklı o zaman.8 Mbps = 1 MB/s olduğuna göre aldığınız değerler normal.
Eki Görüntüle 432094
Kablo türünden dolayı diğerlerine nazaran daha hızlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.