Fiber Altyapı Talebi ve Süreci

NeocruZZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün evime Türknet bağlattım ve aldığım hız 6 Mbps ve gerçekten artık bende sabır taşmak üzere. En sonunda gidip kendim kazıp kendim döşeyeceğim şu fiber altyapıyı. Online oyun oynayamaz oldum, hikayeli oyun desen 50-60 GB indiremez oldum. Emek edip çalışıp bilgisayar topladım ama bir oyun bile oynayamıyorum. Discord desen sürekli düşüp duruyorum arkadaşlarımla konuşamıyorum. İnanılmaz bıkmış durumdayım artık. Ne yapmam gerekiyor? Evime nasıl fiber bağlatabilirim? Nereye başvurmalıyım? Nasıl bir süreçten geçiliyor fiber bağlanırken? Ne kadara mal olur veya ücret alınır mı? Lütfen bu süreçlerden geçmiş ya da bu durumları iyi bilen biri bana yardımcı olabilir mi? 2020 yılındayız ya şaka değil bu hala aynı anda 2 kişi internete bağlanınca sorun çıkıyor. Bina 5 yıllık. Ev bize ait. Eğer bu bilgi de bir işe yarayacaksa Avcılar Üniversite mahallesinde oturuyorum. Lütfen bana bir çözüm yolu gösterin artık canıma tak etti. Şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Bulunduğun meskendeki herkesin bunu isteyip, imza halinde Türk Telekom'un müdürlüğüne başvuru yapmaları lazım. Tek başına yapılabilecek bir şey değil çünkü.

Bulunduğun meskendeki herkesin bunu isteyip, imza halinde Türk Telekom'un müdürlüğüne başvuru yapmaları lazım. Tek başına yapılabilecek bir şey değil çünkü.

Benim yaşadığım yerde herkes internet kullanıcısı değil, kullanıcı olmayanlardan da imza toplasam işe yarar mı?

Mahalle olarak mı? Sokak olarak mı? Yoksa bina olarak mı? Bina ise ben yarın gidip imza toplarım herkesden. Nereye başvurulacaksa başvururum fakat bunun bir yararı olacak mı? Kesin talep var diye altyapı çekilir mi?

Oturduğun sokaktaki herkesten bunu dile getirip muhtara gidin. İmza falan toplayıp Türk Telekom'un müdürlüğüne başvurun imzalı dilekçe halinde, olmadı muhtarla falan konuşun belki olabilir.

Mesken olarak , sokak olarak ya da mahalle olarak önce muhtara gidin anlatın derdinizi. Olmadı müdürlüğe gidin anlatın derdinizi ve neler yapmanız gerektiğini sorun yardımcı olacaklardır. Bana kalsa imzalı dilekçe ile birlikte alıyorlar diye biliyorum.

Mesken olarak , sokak olarak ya da mahalle olarak önce muhtara gidin anlatın derdinizi. Olmadı müdürlüğe gidin anlatın derdinizi ve neler yapmanız gerektiğini sorun yardımcı olacaklardır. Bana kalsa imzalı dilekçe ile birlikte alıyorlar diye biliyorum.
Nasıl bir dilekçe hazırlamalıyım peki ve bunu herkesin imzalayacağından da emin değilim gidip tek tek kapı mı çalmalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı