Fiber altyapıda vadedilen hızları alamamak

Az önce kendi laptopum ile SpeedTest yaptım internete,1.8 falan geldi download,2.0 da upload geldi.Telefonu bağladım sonra laptopa adaptör niyeti görsün diye,40'ları geçiyor.Adaptörlere güvenmeyin,ya ethernet kullanın ya da çok kaliteli bir adaptör kullanın.Bu arada WI-FI kartım da Broadcom ona rağmen :D.
Evet ben de usb ile telefonu bağladım ve 30 mbit leri gördüm

Adam alamamış işte hocam, daha ne olabilir ki?



Telefondan USB internet paylaşımını açıp dener misin bilgisayarında? Bu mutlaka daha fazla çıkmasını sağlayacaktır, ayrıca fiber altyapıya göre aldığınız biraz az. İnternet hız testi yaparken bütün cihazları internetten çıkarmayı, sekmelerin açık olmamasını istiyor Türk Telekom kendi sitesinde, bu biraz saçma sonuçta internetin yükte vereceği değerler daha önemli. İnternet hız testini sadece internete siz bağlı iken yapın ve mümkünse Ethernet kullanın. Bundan sonra kablosuz internet kullanmak isterseniz ya telefonunuzu USB aracılığıyla bilgisayara bağlayıp internet açın, ya da yeni bir adaptör edinin. Tercih size kalmış.
Usb ile telefonu bilgisayara bağladım ve hız testi yaptım. 30 mbitleri gördüm ve oyunlarda ki ping te düştü ve bir daha yükselmedi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı