Fiber hala aktive edilmedi

Bugün TT gelmiş. Binaya Fiber kablo çekmişler. Girişte kablo başlıyor, her kata çıkıyor, her kattan dairelere giriyor. Kardeşim meraktan sormuş TurkNet var bizde Fiberi çalışır mı diye çalışan sadece TT Fiber kullanabilirisiniz demiş. Adamlar 2 yıldır başvurusunu yaptığımız ankastreyi değiştirmediler, eminim 2025'ten önce Fiber bağlanmaz.
 
Bugün TT gelmiş. Binaya fiber kablo çekmişler. Girişte kablo başlıyor, her kata çıkıyor, her kattan dairelere giriyor. Kardeşim meraktan sormuş TurkNet var bizde fiberi çalışır mı diye çalışan sadece TT fiber kullanabilirisiniz demiş. Adamlar 2 yıldır başvurusunu yaptığımız ankastreyi değiştirmediler, eminim 2025'ten önce fiber bağlanmaz.

Daha sade anlatabilir misiniz? Anlamadımda TurkNet'ten sonrasını.
 
Daha sade anlatabilir misiniz? Anlamadımda TurkNet'ten sonrasını.
Hocam uykulu yazdığım için çorba yapmışım metini.

2 yıldır ankastre değişimi için TT'ye başvuru yaptık çünkü 50MBPS bile çekmiyordu. 1 yıl bizimle alakasız müdürlüğe gitmişim çalışan kadın da 1 yıl sahte kayıt açmış. 1 yıl alakalıya gittik ama değiştiren olmadı.

Dün de Fiber gelmiş. Bina girişinden başlıyor ve tüm dairelere kadar uzanıyor.

Daha VDLS'i düzeltemeyen firma Fiberi kapımıza dayadı. Tahminim 2025'den önce Fiber aktif olmayacak.
 
Hocam uykulu yazdığım için çorba yapmışım metini.

2 yıldır ankastre değişimi için TT'ye başvuru yaptık çünkü 50Mbps bile çekmiyordu. 1 yıl bizimle alakasız müdürlüğe gitmişim çalışan kadın da 1 yıl sahte kayıt açmış. 1 yıl alakalıya gittik ama değiştiren olmadı.

Dün de fiber gelmiş. Bina girişinden başlıyor ve tüm dairelere kadar uzanıyor.

Daha VDSL'i düzeltemeyen firma fiberi kapımıza dayadı. Tahminim 2025'ten önce fiber aktif olmayacak.

Anladım hocam, iyi haber var. Bugün Türk Telekom aramış babamı, babam kabloyu çekti üst kata onlar yarın odama falan çekecek bizim mühendis abi var tanıdık o halledecek. CAT6e kablo döşedi babam. Yarın kuruyorlar o kadar 15 aylık sefaletin sonunda. Bende 500/40 Internet'e sahip olacağım.
@EmirCamwal size de ileteyim hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı