Fiber için ISS önerisi

Kerpeten242

Hectopat
Daha fazla  
Türk Telekom taahhüdümün bitmesine birkaç gün kaldı ve fiyatlar da çok yükselmiş, uygun fiyatlı taahhütlü taahhütsüz fark etmez, bildiğiniz ISS var mı?

Not: Fiber kullanıyorum altyapım 100Mbps 20 upload destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz kullanıyorsanız tarifelerden bahsedebilir misiniz kaçtır arıyorum açmıyorlar kafayı yedirtecekler.

Hocam 490 TL veriyorum ben fiber değil ama benimki VDSL fiber fiyatları ne kadar o konuda bilgim yok. Başvuru hattını mı arıyorsunuz hocam siteye de giriş yapılmıyor girilse Online üzerinden başvuru yapın diyecektim.

Hocam 490 TL veriyorum ben fiber değil ama benimki VDSL fiber fiyatları ne kadar o konuda bilgim yok. Başvuru hattını mı arıyorsunuz hocam siteye de giriş yapılmıyor girilse Online üzerinden başvuru yapın diyecektim.

Birkaç başvuru hattını aradım aynı sistem. Abonelik başlatmak istiyorum'u tuşluyorum bir saat şarkı eşliğinde müşteri hizmetleri bekliyorum.

2 gündür adres değişikliği/yeni abonelik başlatmak için müşteri hizmetlerini aradığımda (4-5 sefer) maksimum 5 dakika içerisinde bağlantı sağlamıştım. Büyük ihtimalle yoğunluk sırasında denemiş olabilirsiniz.

Yeni adrese taşındığım için bende arayış içerisindeydim, gerek forum üzerinden gerekse çevreme danışarak TurkNet aboneliğimi taşıma suretiyle tekrar kullanmaya karar verdim. Yaklaşık 7-8 yıldır TurkNet kullanıyorum. Herhangi bir şikayetim söz konusu değil. Bu süreç içerisinde herhangi bir şikayet nedeniyle TurkNet Müşteri Hizmetlerini arama gereği bile duymadım. Yeni adresimde 1000Mbps Superonline altyapısı olmasına rağmen 100Mbps TurkNet kullanmaya karar verdim. Ayrıca hızınız ne olursa olsun ister 25Mbps ister 1000Mbps hızında olsun sabit fiyat diye biliyorum.

2 gündür adres değişikliği/yeni abonelik başlatmak için müşteri hizmetlerini aradığımda (4-5 sefer) maksimum 5 dakika içerisinde bağlantı sağlamıştım. Büyük ihtimalle yoğunluk sırasında denemiş olabilirsiniz.

Yeni adrese taşındığım için bende arayış içerisindeydim, gerek forum üzerinden gerekse çevreme danışarak TurkNet aboneliğimi taşıma suretiyle tekrar kullanmaya karar verdim. Yaklaşık 7-8 yıldır TurkNet kullanıyorum. Herhangi bir şikayetim söz konusu değil. Bu süreç içerisinde herhangi bir şikayet nedeniyle TurkNet Müşteri Hizmetlerini arama gereği bile duymadım. Yeni adresimde 1000Mbps Superonline altyapısı olmasına rağmen 100Mbps TurkNet kullanmaya karar verdim. Ayrıca hızınız ne olursa olsun ister 25Mbps ister 1000Mbps hızında olsun sabit fiyat diye biliyorum.
Tamamdır teşekkürler bilgilendirme için.

Yeni adrese taşındığım için bende arayış içerisindeydim, gerek forum üzerinden gerekse çevreme danışarak TurkNet aboneliğimi taşıma suretiyle tekrar kullanmaya karar verdim. Yaklaşık 7-8 yıldır TurkNet kullanıyorum. Herhangi bir şikayetim söz konusu değil. Bu süreç içerisinde herhangi bir şikayet nedeniyle TurkNet müşteri hizmetlerini arama gereği bile duymadım. Yeni adresimde 1000MBPS Superonline altyapısı olmasına rağmen 100Mbps TurkNet kullanmaya karar verdim. Ayrıca hızınız ne olursa olsun ister 25Mbps ister 1000MBPS hızında olsun sabit fiyat diye biliyorum.

Bir sorum olacaktı batuhan bey zaten onlar tarifeyi sizin altyapınızın desteklediği kadar vermiyor muydu nasıl daha düşük tercih edebildiniz ve neden ettiniz özel değilse öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler bilgilendirme için.

Bir sorum olacaktı batuhan bey zaten onlar tarifeyi sizin altyapınızın desteklediği kadar vermiyor muydu nasıl daha düşük tercih edebildiniz ve neden ettiniz özel değilse öğrenebilir miyim?
Yanlış anlaşılma için öncelikle kusura bakmayın sanırım iyi izah edemedim durumu.

Şu anda taşınma sürecindeyim, eski adresim yani A adresimde VDSL Altyapısı mevcut olduğundan TurkNet bana altyapım olan 50 Mbps hız verebiliyordu. 7-8 yıl bu sağlayıcıyı kullandım. Yeni taşınacağım B adresinde ise TurkNet Fiber altyapısı ile 100 Mbps altyapısı sunuyor ancak yine B adresinde Turkcell Superonline 1000 Mbps altyapısı var.

Yaptığım araştırmalar, tüketici yorumları ve şikayetleri doğrultusunda 1000 Mbps Turkcell Superonline yerine 100 Mbps TurkNet sağlayıcısı kullanmaya karar verdim. Hız vs memnuniyet karşılaştırmasında memnun olduğum sağlayıcıyı devam etmeye karar verdim.

Yanlış anlaşılma için öncelikle kusura bakmayın sanırım iyi izah edemedim durumu.

Şu anda taşınma sürecindeyim, eski adresim yani A adresimde VDSL Altyapısı mevcut olduğundan TurkNet bana altyapım olan 50 Mbps hız verebiliyordu. 7-8 yıl bu sağlayıcıyı kullandım. Yeni taşınacağım B adresinde ise TurkNet Fiber altyapısı ile 100 Mbps altyapısı sunuyor ancak yine B adresinde Turkcell Superonline 1000 Mbps altyapısı var.

Yaptığım araştırmalar, tüketici yorumları ve şikayetleri doğrultusunda 1000 Mbps Turkcell Superonline yerine 100 Mbps TurkNet sağlayıcısı kullanmaya karar verdim. Hız vs memnuniyet karşılaştırmasında memnun olduğum sağlayıcıyı devam etmeye karar verdim.
Teşekkürler açıklamanız için forumda Türknet müşteri hizmetleri çalışanı var mı kısa bir soru soracaktım.

Not:Türknet'e başvurumu yaptım modem takmak için ekip bekliyorum

Müşteri hizmetlerini aradığımda otomatik olarak sesli yanıt sistemi telefonu kapatıyor yakında ekibimiz yönlendirilecektir diye. Soracağım soru ise verdikleri modemin kalitesi önceki modemimizde uzaktan çekme gibi problemler oluyordu bu da can sıkıcı bir durum o yüzden ona göre kendi modemimizi alacağız daha kaliteli bu arada burada ISS'lerin modemlerini kötüleme gibi bir durum söz konusu değil sadece böyle bir uzaktan çekmeme gibi ihtimal varsa ona göre erkenden siparişimi vereyim salondan mutfak arası uzak ve çekmiyordu.

@TurkNet Destek Ayşegül

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı