Fiber internet başvurusu yapma

Emrepromax

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bugün 2 3 gibi Türk Telekom altyapı başvurusuna gideceğim arkadaşlar ben şimdi hiçbir bilgim yok ben nereden başvurular yapabilirim? CİMER diyorlar BTK VS. ben bir de dilekçe vermek istiyorum fiber altyapı için ama kimseden imza almadan yani hiçbir daireden imza almadan vermek istiyorum. Bu mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar, ben bugün 2 3 gibi Türk Telekom altyapı başvurusuna gideceğim arkadaşlar ben şimdi hiçbir bilgim yok ben nereden başvurular yapabilirim? CİMER diyorlar BTK VS. ben bir de dilekçe vermek istiyorum fiber altyapı için ama kimseden imza almadan yani hiçbir daireden imza almadan vermek istiyorum. Bu mümkün mü?
Tek başına vermeniz çok etkili olmaz. 2-3 Bina ile anlaşıp herkes dilekçe yazmalı veya imza atmalı.

Kişi sayısı pek önemli değil. Dediğim gibi kişi sayısının önemi süreci hızlandırmak. Direk site grubuna yaz zaten %50'si olumlu dönüş yapacaktır.

Şöyle bizim binalar ne site ne de blok yani şöyle anlatayım kaldırım gidiyor yan yana 5 tane blok.

Tatlı dil ile yaklaşıp rica edersen neden olmasın ki, kendilerine biraz açıklayıcı anlatırsan daha etkili olur.

Nasıl söylemeliyim hiçbir tecrübem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı