Fiber İnternet İçin Modem Önerisi

Cazzarie

Kilopat
Katılım
6 Haziran 2013
Mesajlar
960
Çözümler
1
İyi günler, yakında taşınacağım ve gittiğim yerde fiber internet olduğunu öğrendim. Fiber için uyumlu, hızlı ve Wi-Fi'si güçlü bir modem almak istiyorum. Kullanımı kolay ve arayüzü v.s modern olmalı. Güncelleme de alırsa tadından yenmez. Hangi marka iyidir, güncelleme alır ve uzun ömürlüdür bilmiyorum, o yüzden aklımda bir model yok. O yüzden yeni nesil bir modem önerebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiberin hangi tipi mevcut acaba ona göre router almanız gerekebilir routerlar modemlerden daha ucuzdur ve daha fazla çekim alanına sahiptir.
 
FTTP diye bir sistem yok, FTTP hepsinin genel adına verilen kısaltmadır. FTTH, FTTB, FTTC var, H harfi ile biten daireye kadar fiber, B harfi ile biten binaya kadar fiber ordan CAT kablo ile modeme bağlanan sistem, FTTC ise saha kabinine kadar fiber, dolap ile modem arası 2 telli telefon kablosu(VDSL) ile hizmet verilir. T-11 kurulduğuna göre FTTB sistem kullanıcaksınız, LAN girişi olan ve 100Mbps üstü destekleyen modem lazım. Fotoğrafta bulunan gibi. Bütçe belirtmelisin.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısısadasdasd.PNG
    Ekran Alıntısısadasdasd.PNG
    22 KB · Görüntüleme: 170
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı