Fiber internet için modem/router önerisi

Peder Finger

Megapat
Merhaba arkadaşlar, evimdeki fiber internet için modem mi router mi lazım tam olarak anlayamadım. Firmaların da verdiği modem veya router artık ne veriyorlarsa bilmiyorum ondan daha iyisini almak istiyorum. Hangisini kullanmalıyım? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bu arada önerilerinizi bekliyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam önceki konunuzdan, binanıza FTTH sistemi geldi. GPON cihazı ve Fiber destekli modem olarak konunuzu yeniden düzenleyin.
Hocam ben olayı anlamadım ne almalıyım modem mi router mi modem-router birleşik mi gpon cihazlarına bakıyorum hiçbir yerde satış yok bu olayı biraz daha içini açarak anlatırsanız çok iyi olur.

Hocam ben olayı anlamadım ne almalıyım modem mi router mi modem-router birleşik mi gpon cihazlarına bakıyorum hiçbir yerde satış yok bu olayı biraz daha içini açarak anlatırsanız çok iyi olur.
Hayatımda gerçek fiber (GPON) kullanmış insan değilim maalesef. GPON'u operatörünüz size sağlıyor diye biliyorum tek bildiğim bu. GPON Fiber kullanan hiç mi kimse yok şu forumda arkadaşlar? Bir yardımcı olun size zahmet.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı