Fiber nasıl getirilir?

Daha fazla  
Birkaç hafta önce Twitter üzerinden Türk Telekom'un üst yetkilisi ile iletişime geçtim. Benden adres bilgilerimi ve telefon numaramı istedi. Ertesi gün bulunduğum ildeki Türk Telekom müdürlüğünden proje sorumlusu aradı. Bina içinde kullanmak üzere fiber kabloları kendileri bırakacaklarını, bizim sadece elektrikçi çağırıp kabloları dairelere gerektiği söylendi. 36 daireli sitede oturuyorum ve yarısından fazlası bu ücreti karşılamak istemiyor. Site yöneticisi bu durumu onayladı fakat dediğim gibi yeterli sayıya ulaşılamamış. Mahallede fiber altyapı ve sitenin önünde fiber kabini var. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Bu gibi konularda sitenin ortak karari gerekli, eğer sitedekiler yanasmıyorsa, dairelerin daha da değerleneceğinin vaadi verebilirsiniz.
Hiç kabul etmiyorlar ise, avukata verebilirsiniz.
Ya da yalnız, kendi dairenize hat çektirebilirsiniz.

Bu gibi konularda sitenin ortak karari gerekli, eğer sitedekiler yanasmıyorsa dairelerin daha da değerleneceğinin vaadi verebilirsiniz.
Hiç kabul etmiyorlar ise avukata verebilirsiniz.
Ya da yanlız kendi fairenize hat çektirebilirsiniz.
Kendi daireme hat çektirmek istediğimi söyledim. En az 25-30 daireye çekilmesi lazım denildi.

Birkaç hafta önce Twitter üzerinden Türk Telekom'un üst yetkilisi ile iletişime geçtim. Benden adres bilgilerimi ve telefon numaramı istedi. Ertesi gün bulunduğum ildeki Türk Telekom müdürlüğünden proje sorumlusu aradı. Bina içinde kullanmak üzere fiber kabloları kendileri bırakacaklarını, bizim sadece elektrikçi çağırıp kabloları dairelere gerektiği söylendi. 36 daireli sitede oturuyorum ve yarısından fazlası bu ücreti karşılamak istemiyor. Site yöneticisi bu durumu onayladı fakat dediğim gibi yeterli sayıya ulaşılamamış. Mahallede fiber altyapı ve sitenin önünde fiber kabini var. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Tek çaren komşularını ikna etmek çünkü onların izni olmadan kendi dairene fiber çektiremezsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı