Çözüldü Fibere geçildiğinde evdeki VDSL hata ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mcf

Hectopat
Daha fazla  
Evde halihazırda VDSL internet kullanıyorum ancak altyapı olduğu için fibere geçmeyi düşünüyorum. Fibere geçtiğimde VDSL ISS ile iletişime geçip kapattırmalı mıyım?

Çözüm
Evet hocam, kapattırmazsanız ikisi için de fatura ödemeye devam edersiniz. Eski ISS'nize fesih talebi oluşturursunuz, hallolur. Aynı ISS içinde olmayacağınızı varsayarak cevaplandırdım, Aynı ISS içindeyken otomatik gerçekleşecektir süreç.
Evet hocam, kapattırmazsanız ikisi için de fatura ödemeye devam edersiniz. Eski ISS'nize fesih talebi oluşturursunuz, hallolur. Aynı ISS içinde olmayacağınızı varsayarak cevaplandırdım, Aynı ISS içindeyken otomatik gerçekleşecektir süreç.

Son düzenleme:
Çözüm
Aynı internet servis sağlayıcısı ile olan hizmetinizi VDSL altyapıdan fiber altyapıya geçirecekseniz elle kapattırmanız gerekmez, bir süre sonra kendileri eski hattı devre dışı bırakır.

Ama örneğin A firmasından VDSL hizmeti alıp, B firmasının fiber hizmetine geçecekseniz tabii ki eski firmanız olan A firması ile iletişime geçip, aboneliğinizi iptal ettirmek istediğinizi belirtmeniz lazım. Yoksa diğer hizmet için boşuna fatura ödersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı