Fibernet Yavaşlığı

• Konuyu başlatan Lyâi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.008

Lyâi

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar biz yeni taşındığımız eve geçen ay fibernet bağlattık. 24Mbps ama şu an hızına baktığımda 3Mbps gösteriyor. Ayın birinden beri yaptığım aşırı bir indirmede yok. Neden bu yavaşlık ?

Onlardan kaynaklı bir şey olabilir. Hatta veya herhangi bir şeyde. Çok bilgim yok ama bu geliyor aklıma. Siz onlara danışın bir en iyisi, anlatın durumu.

3 MBPS de ise AKK aşmış olabilirsiniz. İsterseniz yetkili servisi arayın konuşun, sorun olmaz. Ama ay başını geçtiğiniz halde hala hızda bi değişme olmazsa yetkili servisi mutlaka arayın. Buradan verilebilecek en iyi cevap teknik servisi arayıp konuşmanız olur.

Sana bu hizmeti sağlayan şirketin kendi internet sitesinden müşteri numaran ile giriş yapıp kontrol edebilirsiniz herhalde.

35GB AKN / Limitsiz yazıyor. Ben 68GB download 4.5 GB'da upload yapmışım. Ne uploadı yaptıysam artık anlamadım. Bu ay indirdiğim 2 oyun vardı yaklaşık 30GB kadar ama geri kalan 30GB'a bir anlam veremedim. Multiplayer oyunların bir katkısı varmı bu rakamlara ?

AKK dolmuş yani. Multiplayer oyunlar da etkiler ama çok büyük rakamlar etkilemez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı