FIFA 20 Alınır mı?

İsraftan başka bir şey değil.Ne de olsa her sene afedersiniz aynı b*kun laciverti. Özellikle online ağırlıklı oynayan oyuncular için konuşmak gerekirse hilecilerden ötürü PC platformunda asla tercih edilmemeli. Sadece bu oyunla da sınırlı değil PC'de hileci kaynıyor oyunların çoklu oyuncu modları.

İsraftan başka bir şey değil.Ne de olsa her sene afedersiniz aynı b*kun laciverti. Özellikle online ağırlıklı oynayan oyuncular için konuşmak gerekirse hilecilerden ötürü PC platformunda asla tercih edilmemeli. Sadece bu oyunla da sınırlı değil PC'de hileci kaynıyor oyunların çoklu oyuncu modları.
FIFA sonuçta bu devrimsel bir yenilik gelemez ki en fazla VAR getirirler 1-2 tane stadyum eklerler insanlar FIFA dan ne bekliyorlar anlamıyorum.

FIFA sonuçta bu devrimsel bir yenilik gelemez ki en fazla VAR getirirler 1-2 tane stadyum eklerler insanlar FIFA dan ne bekliyorlar anlamıyorum.
Çok fazla şey var aslında. Mesela oyun mekanikleri kökten değişmeli ufak teknik dokunuşlar değil radikal değişiklikler olmalı sanki fifa değilde çoğu kişi gibi ben de fifa langırt oynuyormuş gibi hissediyorum çoğu zaman. Top fiziği yeterince gerçekçi değil bu konuda da bir değişim şart. Herhalde bir sonraki jenerasyon konsolların gelişi ile birlikte radikal değişikliklere gidilir diye umut ediyorum. Seriye yeni bir soluk getirecek değişimler,yenilikler şart artık.

2010 itibariyle PES'i, 2017 itibariyle FIFA'yı bıraktım. Futbol oyunları artık keyif vermiyor. Aynı oyunu biraz geliştirip önümüze koyuyorlar. Oynadığım tek spor oyunu NBA 2K.

FIFA aldığım dönemde indirim kovalardım. Bir süre eski versiyonunda takılıp indirim vakti yenisini alırdım. Şimdi oyun tamamen FUT'a döndü. Eski keyfi kalmadı gözümde, bu yüzden 2K'ya devam. O da bozuyor gibi ama bir süre daha devam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı