FIFA 20 Alınır mı?

Yine her sene olduğu gibi röportajlarda aynı şeyleri söyleyip duruyorlar.(yepyeni oynanış tarzı, harika oyun motoru falan filan.) Ama bu sefer iddialı duruyorlar. Açıkladıklarına göre frikik ve penaltı sistemi değişiyormuş. Köklü bir değişim. Bence oyunla ilgili detaylar ve görüntüler iyice ortaya çıkana kadar birazcık daha beklenmeli.
 
Alsan bile her sene aynı şeyi makyajlayıp önüne koyacaklar. Para israfı bence.
Neden öyle diyorsun ? Hayat ertelenmeyecek kadar kısa. Herkesin bir zevki var. Kimisi kumardan zevk alıyor,kimisi arabadan zevk alıyor. Çok büyük paralar ödeyip arabayı dışarıda bırakıyor :)
Hyundai İ20 geçen sene 30 milyar TL'idi . Aynı araba geliştirilmiş . Şimdi 100 milyar TL.
 
Benim Fifa 20' den birkaç beklentim var . Senelerdir bekliyorum . Bunlardan 1-2 tanesini yapsalar yine zevkle alırım.

1-VAR SİSTEMİ (Basit olacak , şöyle düşünün : Oyun bile bile ofsayta izin verecek sonradan animasyonla girip iptal edilecek sizde merakla bekleyeceksiniz gol mü değil mi diye)

2-TFF 2.LİG

3-Türkiye Ligi Stadyum Eklenmesi (Vodaf. Arena - TT Arena gibi.)

4-Sezon başında kendimiz forma değiştirebilme ve tasarım yapma imkanı

5-Bazı faul ve tartışmalardan sonra seçenek ve tuş kombinasyonlarına göre -bilerek itekleme-kavga çıkartıp kart görme veya hakeme itiraz edip hakemi baskı altına alma

6-MOMENTUM olayının olmaması
 
Her sene olan oyunu yine “top fiziğini daha gerçekçi yaptık veya grafikleri ve oynanışı daha da iyileştirdik” sonuç ise geçen sene olan oyunun takımları güncellenmiş hali. Ve bir kaç ufak detay. Spor oyunları bana göre gereksiz şeyler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı