FIFA 20 Alınır mı?

2 yıldır PC'den oynuyorum konsol versiyonunun ne gibi artıları var hiç denemedim de?
PC'de oyuncu sayısı az olduğu için oyuncu fiyatları gereğinden yüksek ve bazı oyuncular markette hiç bulunmuyor. Draft gibi WL gibi maçlarda hile oluyor. Ben PC'de 1 ay dayanabildim ardından PS4'e geçtim ve daha rahat.
 
Pes 2013ten beri oynamıyorum açıkca belirtiyim :) tereddüt ettiren sadece fiyatı ama alacağım gibi ay başı geçen sene 19 ön siparişte 200 lira idi daha sonra 370lere çıkmıştı bu senede aynısı olacağı aşikar.
 
Neden öyle diyorsun ? Hayat ertelenmeyecek kadar kısa. Herkesin bir zevki var. Kimisi kumardan zevk alıyor,kimisi arabadan zevk alıyor. Çok büyük paralar ödeyip arabayı dışarıda bırakıyor :)
Hyundai İ20 geçen sene 30 milyar TL'idi . Aynı araba geliştirilmiş . Şimdi 100 milyar TL.
"Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp, ihtiyacımız olmayan şeyler alıyoruz."
 
Online oynamadığım için genelde her sene değilde bir sonraki sene alıyorum oyunu fifa 15,17,19 bidah bundan sonra 21 alırım oda indirime girince Şahsi görüşüm online oynamayacaksan her sene almanın çok bir mantığı yok.
 
Daha önce yaşananları unutmayın. Fifa oyun serilerinde halihazırda şüpheli olan momentum sistemi Fifa 20’ de fazlasıyla devam edecek gibi görünüyor. Tam anlamıyla yetenek ve taktik bilgisi olmayan oyuncuları iyi bir oyun çıkarması amacıyla desteklemek için her zaman varolacağını herkesçe kabul edilmiş. Hatta bir çok Reddit kullanıcısı bu konununda Redditte tekrar tartışmaya açılıp Belçika ve Hollanda ülkelerinde olduğu gibi hem kumar ortamının(para ile satın alınarak harcanan pointler) hem de momentum gizliliğinin kaldırılması için loca yapılması için tavsiyede bulundu. Bilindiği üzere Fifa dünya şampiyonu Kurt Fenech’ in eleştirilerinden sonra(Namıdiğer momentum konusu) EA tarafından banlanması hem Reddit hem de YouTube tarafından tepki görmüştü. Daha ilginç olan ise Konami Kurt Fenech’ e kendi oyunlarından 3’ üncü ve 4’ üncü reklam oyunculuğu ve 5 yıl boyunca ücretsiz erişim imkanı vererek EA’ e tepkisini göstermiş oldu. Ama Kurt Fenech son dünya şampiyonasına Fifa' yı destekleyerek girdi. Ne kadar dengesizce bir adım gibi görünsede arkasında EA' in Kurt' a verdiği reklam parasının büyüklüğü yatıyor ve Kurt' ün arkasındaki şirkette var elbette. Fifa’ yı satın alırken tekrar düşünün derim. 20 kez düşünün. joysticği kırmayın :) Sevgilerle..
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı