FIFA 20 DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG Hatası

Alasvn1

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir sorum olacaktı. FIFA 20'yi 5 10 gün öncesine kadar rahat sorunsuz bir şekilde oynuyordum ancak bazı sıkıntılar başladı. 1-2 gündür oyuna giriyorum ekranda böyle hafif kırılma, dalgalanmamı artık nasıl deyim öyle bir şey oluyor. 1 dakika sonra introyu geçiyorum geçer geçmez hemen hata veriyor. Bunu nasıl düzelteceğim yardım edebilir misiniz lütfen? DDU'dan sürücüyü kaldırıp tekrar en güncelini kurdum. YouTube'dan çeşitli yöntemleri denedim olmuyor. Anlayamadım çok garip bir sorun, başka oyunlarda böyle hatalarla karşılaşmadım hiç.

Adsız.png

Böyle bir şey ama denedim. Bazen üzerine kurmaktansa temiz silip sonra kurmak daha çok işe yarıyor.

Hocam işe yaramıyor maalesef ya. Buy Now falan diyor unninstall dediğimde.
Ya yardım edebilecek yok mu lütfen hala çözemedim sorunu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    17,4 KB · Görüntüleme: 52
Her seferinde aynı hata mı pekİ? En güncel sürücüde kal.

Aynen öyle hocam tam introyu falan geçiyorum böyle Windows sesi geliyor sonra DirectX error deviceremovedreason gibi bir şeyler falan yazıyor. Zaten başlıkta atmıştım hatanın resmini. Oyunu senenin başından beri oynadım gram hata tık yoktu 3-4 gündür bununla uğraşıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı