Hayır. Ve mümkün olduğunca cracke destek vermeyin.
Link vs. istemiyorum soru sordum sadece.
20 veya 22 kırıldı mı peki? Yoksa en son kırılan FIFA oyunu 19 mu?
Hayır. Ve mümkün olduğunca cracke destek vermeyin.
19 son.Link vs. istemiyorum soru sordum sadece.
20 veya 22 kırıldı mı peki? Yoksa en son kırılan FIFA oyunu 19 mu?
Haklısınız bu konuda fakat hiçbir zaman cracke destek vermemek gerekiyor.
FIFA'nın kırılması maalesef zor gibi. Daha 20 bile kırılmadı.
19 son.
Ben imkanlarınız doğrultusunda olarak konuştum. Bazıları ücreti karşılayabilecek durumda olmasına rağmen crack kullanıyor.Hocam bir insan bir oyun için 400 TL vermez, veremez. O yüzden Crack'e destek veriyorum. Çünkü malum dolar artmıyor, TL düşüyor. Benim bilgisayarımda 4 oyun varsa 3'ü crack.
Ben imkanlarınız doğrultusunda olarak konuştum. Bazıları ücreti karşılayabilecek durumda olmasına rağmen crack kullanıyor.
Belki başka bir grup kırar. Ama CPY'ın kıracağını sanmıyorum.İnternette CPY tarafından 21'in kırıldığını görmüştüm bir sorayım dedim bu arada isim verdim yasak mı bilmiyorum
Haklısın o kadar para vermek zor ama 70-80 TL civarına düşüyor bazı indirimlerde, ben geçen sene 100-120 TL gibi bir rakama almıştım FIFA 21'i.Hocam bir insan bir oyun için 400 TL vermez, veremez. O yüzden Crack'e destek veriyorum. Çünkü malum dolar artmıyor, TL düşüyor. Benim bilgisayarımda 4 oyun varsa 3'ü crack.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.