FIFA 21 takım seçimi

Bro oyunu iyi oynuyorsan en kötü takımla bile yenersin. Sana verecegim taktik stoperleri hizli olan takim seç (psg, m. City, napoli gibi) kontra atak oyna. Defans yaparken rakibe basma topu rakibe ver sürekli olarak ozellikle defans oyunculariyla sakin ha sakin pres yapma kolda L2 tuşu ile geri yaparak oyuncuyu karsila. Oyunda iyi defans yapan kazaniyor sana tavsiyem budur. Aşagiyada nasıl defans yapman gerekiyor onunla alakali rehber birakiyorum kesin izle ve pratik yap.
Rehber

Teşekkür ederim hocam ilgin için defans taktiklerini biliyorum L2 falan bende City düşünüyordum City ile 4-2-3-1'e dönmemde bir sakında var mıdır acaba?

Hücum hattı için paris seçebilirsin ama genel anlamda bayern münih de çok iyi iddia nedir merak ettim:D

50 TL + hesap ödeme :)


Defans sıkıntılı hocam psg de ya :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk gorselde ki gibi kullanmanda sorun olmaz ama 2. fotodaki gibi 3 moo olacaksa sıkıntı
2 defans 2 bek 2 mdo 1 moo 2 kanat 1 forvet hocam
Kullanabilirsin hiç sıkınti yok. Benim sahsi önerim 4-3-3 (4) atak versiyonunu ilkay ve ferdinand mo, kdb moo
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2021-06-01-21-31-57.png
    Screenshot_2021-06-01-21-31-57.png
    707,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2021-06-01-21-32-27.png
    Screenshot_2021-06-01-21-32-27.png
    700,1 KB · Görüntüleme: 47
Bayern Münih öneririm ben sürekli onu kullanirim taktiklerden ceza sahasına yüklen i seçin levandowski yi öne çekin eğer ayarlı şut çekerseniz bitiriciliği mükemmel bir forvet coman ı da iyi değerlendirmeyi unutmayın.
Yani benim fikrim bu tabii kimisi PSG ile iyi oynar kimisi Manchester City ile
 
Kardeşim Fransa'yı seç ben bu oyuna yıllarımı verdim , diziliş 442 yap savunmada varane-lenglet var zaten orta saha pogba-kante dembele-coman kanatlar forvetede mbappe ve griezman koy liverpoolun içinden geçersin kardeşim bol şans :)
 
İlk gorselde ki gibi kullanmanda sorun olmaz ama 2. fotodaki gibi 3 moo olacaksa sıkıntı

Kullanabilirsin hiç sıkınti yok. Benim sahsi önerim 4-3-3 (4) atak versiyonunu ilkay ve ferdinand mo, kdb moo
tamamdır hocam teşşekkür ederim ilgin için ikinci maçım bayern-real madrid olucak bayren benim bayern için özel bi taktiğin var mıdır?
Bayern al 4-24 çek yenersin.
taktik nasıl tam olarak hocam?
Bayern münih öneririm ben sürekli onu kullanirim taktiklerden ceza sahasına yüklen i seçin levandowski yi öne çekin eğer ayarlı şut çekerseniz bitiriciliği mükemmel bir forvet coman ı da iyi değerlendirmeyi unutmayın.
Yani benim fikrim bu tabii kimisi psg ile iyi oynar kimisi manchester City ile.

İkinci maç için bayerni seçtim taktiği biraz daha açabilir misin?
 
Bayern'de sakin top hakimiyetini karsiya verme. Stoperleri agir kaliyor. Defans cizgisini biraz geriye cekebilirsin arkaya kacmamalari icin. Davies ve Pavar'i beklerde kullanirsin iyi. Sane ve Coman 60'dan sonra hangisi oyundaysa cikar digeri yerine sok. Atak turunu top hakimiyeti yap paslarla ortadan muller lewa kimmich ile cikarsin. Kanatlarin aşiri hizli oldugu icin onlari araya kaç talimati ver. Rakibin defansini yipratir. Bayern'de de onerim 4-3-3 veya benzer bir alternatifi. 60'dan sonra gobege ve stopere takviye yap arkaya adam kaçabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı