FIFA 21 Ultimate Team eşleştirmesi

Freddie Mercury

Kilopat
Fut'a yeni başladım, 34-40 bine gayet iyi bir İspanya kadrosu kurdum. Karşıma sürekli süper starlardan oluşan efsane kadrolara sahip adamlar geliyor. Böyle eşitsizlik şimdiye kadar hiçbir oyunda görmedim. Bunun nedeni şu anda 6. sezonda olması ve benim çok geç başlamış olmam mı? Yoksa illa parayla paket mi açmak gerekiyor.

Oyun ekim ayında çıktığı için kadronuz aşırı geride kalmış. Karşınıza gelen kadroların çoğunluğu rtg kadrolardır fakat uzun süredir oynadıkları için kadrolarının gelişmeleri normal. Parayla paket açarsanız karşılığını almanız çok güç zira bu oyunda paketlerden bir şey elde etmek istiyorsanız 4-5 bin TL yatırmanız gerek ve yeni oyun ekim ayında çıkacağı için bunu tasvip etmiyorum. Fut champions moduna katılıp orada 14 ve üstü galibiyet alabilirseniz kadronuzu hızlıca geliştirmenize yardımcı olur.

Şuan bunlar oyun sonu kadroları. Para yatıranın kadrosu da böyle yatırmayanın da. Yani çok geç başlamışsınız. Zaten 4 ay sonra yeni oyun çıkacak para yatırmanıza da gerek yok. Eşleştirme sisteminde bir sorun yok. Oyunda 700k altı kadro kalmadı gibi bir şey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı