FIFA 23 alınır mı?

Vamiret

Hectopat
Merhaba. İlk defa futbol oyunu alacağım. Severim. Eskiden PS3'ten oynuyordum. Sizce alınır mı? Telefonda bedava FIFA Mobile var. PC'de eFootball 2023 var. Ama FIFA 23'un daha iyi olduğu düşünüyorum yoksa bambaşka oyun alıp bu ücretsiz oyunlardan mi oynayayım?

Yani futbol oyunlarıyla çok alakalı değilseniz, aşırı uzun saatler gömmeyecekseniz sırf daha kaliteli diye o kadar para gömmeye gerek yok bence. Vereceğiniz para üst seviye olacak çünkü. Seneye de muhtemelen daha iyisi çıkacak.

Ben Fifa almaya karşıyım çünkü her sene yenisi çıkıyor ve çok pahalı. Ayrıca oyun içi satın alım yapmadan da düzgün kadro kurmak büyük emek istiyor. Ben 50 TL'ye sadece offline oynanan hesap almıştım hâlâ kullanılıyor. Böyle de yapabilirsiniz.

Aklımda hala almak var. Seneye FIFA çıkınca eskisi olan oynayabiliyor mu? Bir futbol oyunum olsun sağlam olsun diyorum. Oyun içi yatırım asla yapmam.

ben de aynı ikilemdeyim. Epic'teki %25 indirimi de düşününce 200TL gibi bir fiyata alınabiliyor şu an. Oyunun yorumları da genel olarak kötü, ne yapacağım bilemedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı