FIFA 23 alınır mı?

RAM
G.Skill RipjawsV 16 GB 3600 MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung 870 EVO 500 GB - WD 1 TB HDD
Ekran kartı
Asus RTX 3060 Tuf Gaming V2 OC
Anakart
Asus Tuf B450M-PLUS
İşlemci
Ryzen 5 3600X
Herkese iyi akşamlar. FIFA 23'ü almayı düşünüyorum. Beğeneni olduğu kadar beğenmeyeni de var o nedenle size sormak istedim. Amacım ara sıra girip kariyer, menajerlik vs. takılmak ve arkadaşla 1-2 maç atıp çıkmak. Online kısmı şimdilik pek ilgilendirmiyor. Steam'de 21 Ağustos'a kadar indirimde. Yakın zamanda EA Sports FC 24 çıkacak ama fiyatı çok fazla geldi. Ara sıra girip çıkacağım oyuna 1200 ₺ vermek istemiyorum. Eski FIFA oyunlarına da baktım fakat yalnızca FIFA 23 gözüküyor. Sanırım yeni oyun çıktığında eski oyunun satışını kaldırıyorlar. Eğer öyleyse 24 çıkınca 23'ün de fişi çekilecektir. Özetle FIFA 23 almaya değer mi, ara sıra takılmak için yeterli mi sizce?

Herkese iyi akşamlar. FIFA 23'ü almayı düşünüyorum. Beğeneni olduğu kadar beğenmeyeni de var o nedenle size sormak istedim. Amacım ara sıra girip kariyer, menajerlik vs. takılmak ve arkadaşla 1-2 maç atıp çıkmak. Online kısmı şimdilik pek ilgilendirmiyor. Steam'de 21 Ağustos'a kadar indirimde. Yakın zamanda EA Sports FC 24 çıkacak ama fiyatı çok fazla geldi. Ara sıra girip çıkacağım oyuna 1200 ₺ vermek istemiyorum. Eski FIFA oyunlarına da baktım fakat yalnızca FIFA 23 gözüküyor. Sanırım yeni oyun çıktığında eski oyunun satışını kaldırıyorlar. Eğer öyleyse 24 çıkınca 23'ün de fişi çekilecektir. Özetle FIFA 23 almaya değer mi, ara sıra takılmak için yeterli mi sizce?

Bence alınır zaten EA aynı oyunu cilalayıp tekrar çıkarıyor Hyper Motion diye milleti yoldular 2 yıldır hala Hyper Motion'ı pazarlamaya çalışıyorlar en kötü kadro yaması kurar oynarsınız FIFA 23'ün grafikleri muazzam.

Oyunda futbolcunun arkası dönükken veya benzer bir pozisyondayken pas atarsanız ya kötü pas atıyor ya da olduğu yerin 1 metre ilerisine bırakıveriyor. Hani kötü pası anlarımda o pasın kısa düşmesi, hatta bayağı bayağı kısa düşmesi insanı çok sinir ediyor. Oyunda fark ettiğim, bana göre en büyük eksisi budur. Bunun dışında 18, 19 saat oynadım, oynuyorum. Bence eğlenceli oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı