mehmetgules
Decapat
indirdikten sonra ne yapmam gerekli, oyunu epic gamesten aldım bu arada nereyi düzeltmem gerekliSen live editörü yeniden indir oyunu Steam dan almamış sın dosya yolu yanlış diyor .
indirdikten sonra ne yapmam gerekli, oyunu epic gamesten aldım bu arada nereyi düzeltmem gerekliSen live editörü yeniden indir oyunu Steam dan almamış sın dosya yolu yanlış diyor .
İndirince mod menejer i tekrar çalıştır bir dene internetim 2 haftalığına kesildi yardımcı ölüyüm diyeceğim ama team wiwer den malum turk telekomindirdikten sonra ne yapmam gerekli, oyunu epic gamesten aldım bu arada nereyi düzeltmem gerekli
müsait olursanız detaylı bir anlatım yapabilir misiniz?İndirince mod menejer i tekrar çalıştır bir dene internetim 2 haftalığına kesildi yardımcı ölüyüm diyeceğim ama team wiwer den malum turk telekom
Live editör şu şekilde oyunumu görmüyor. Görmesi için uğraştığım zaman EA apps çıkış yapıp tekrar giriş yapmamı istiyor. Sizin videonuzda oyun dosyaları direk bulunmuştu. Nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz?Eki Görüntüle 1883893
![]()
Release FIFA 23 Live Editor v23.1.3.3 · xAranaktu/FIFA-23-Live-Editor
FIFA 23 Live Editor v23.1.3.3 If you are new user, check: https://github.com/xAranaktu/FIFA-23-Live-Editor/wiki/Getting-Started v23.1.3.3: - Works with Title Update 15github.com
Bu linkdeki versiyonu indir oyunun yüklü olduğu klasörün içine çıkar EA ya giriş yap ve ofline modu aktifleştir Launcher yönetici modunda çalıştır çalışacaktır.
Gene aynı key file not found hatası.
bunu dosyayı oyunun kurulu oldugu fifa klasorunun içinde çalıştır. olur![]()
Release FIFA 23 Live Editor v23.1.3.4 · xAranaktu/FIFA-23-Live-Editor
FIFA 23 Live Editor v23.1.3.4 If you are new user, check: https://github.com/xAranaktu/FIFA-23-Live-Editor/wiki/Getting-Started v23.1.3.4: - Added: - AcceleRATE column to player list...github.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.