FIFA 23 DirectX error

İşletim sistemi
Windows 10

S.Aslan

Picopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Normalde böyle bir hata ile karşılamadım daha önce ekran kartını DDU ile silip yeniden temiz kurulum yaptım olmadı, format attım olmadı desteklerinizi bekliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 1665215060827.png
    1665215060827.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 325
Eski bir sürücü ile denediniz mi? Ya da @Yener K. ustanin cözümüne bir göz atin isterseniz. Gerci sizin sorununuz muhtemelen bununla alakali degildir ama, deneyin bakalim. Basit bir islem sonucta.

FIFA 22 ve FIFA 23'te bu sorunlardan muzdariptim ve uzun uğraşlar sonucu çözümü buldum. DirectX End-User Runtimes (June 2010)'u google üzerinden aratıp indirin. Çalıştırdığınızda bir klasör seçmenizi isteyecek. Masaüstünde bir klasör açıp o klasörü seçin. Klasörün içine yaklaşık 50-60 tane dosya çıkartacak. Bunların arasından setup.exe'yi bulup çalıştırın ve DirectX'i kurun. Sorununuz çözülecektir.

FIFA 22 ve FIFA 23'te bu sorunlardan muzdariptim ve uzun uğraşlar sonucu çözümü buldum. DirectX End-User Runtimes (June 2010)'u google üzerinden aratıp indirin. Çalıştırdığınızda bir klasör seçmenizi isteyecek. Masaüstünde bir klasör açıp o klasörü seçin. Klasörün içine yaklaşık 50-60 tane dosya çıkartacak. Bunların arasından setup.exe'yi bulup çalıştırın ve DirectX'i kurun. Sorununuz çözülecektir.
Denedim bende olmadı maalesef..

Üstteki çözüm değilmiş şu anda kesin çözümü buldum. Sorunun ekran kartında olduğunu düşündüğüm için ekran kartını servise yolladım fakat ekran kartımda herhangi bir problem yokmuş. Ramlerim 3200mhz olmasına rağmen eğer biostan çalışma hızlarını 3200mhz'e alırsam FIFA da dahil olmak üzere birkaç oyunda crash ve hata alıyordum. Ramlerin frekansları otomatikte kullanırsam 2100mhz'de çalıştırıyor ve hiçbir oyunda problem yaşamıyorum. Yani kısacası sorunu bana yaşatan muhtemel üç donanım var. Güç kaynağı ki güç kaynağının yetmediğini düşünmüyorum. Ramler ya da anakart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı