FIFA 23 kırılmış (!)

Yahu arkadaşlar şu orijinal-korsan tartışması artık harbiden kabak tadı vermeye başladı. Korsan oynayan neyini savunuyor? Oynasın geçsin, savunmasın. Aynısı orijinal için de geçerli. Orijinal oynayanlar burada tartışarak korsan oynayanların zihniyetini değiştirebileceğini mi savunuyor? Kısaca, hiçbir türlü ahlak bekçiliği yapmaya gerek yok.
 
Ortalama korsancı zeka seviyesi. :D
Bakın, kişiye yönelik ithamları bir kenara bırakırsak, illede orijinal diyerek sürekli ama sürekli her gördüğü konuya atlayan ve bunu deyip duran insanları kesinlikle anlamıyorum. Yahu, korsan kullanan herkes, az ya da çok bunun ne olduğunu biliyor. Öyle eskiden bilgisayarcı elimize korsan cd verirdi muhabbetleri de kalmadığına göre.. Işine geldiği için kullanıyor, bunu ekonomiyi göstererek makulmuş gibi göstermeye çalışanlar,veya bir oyuna o kadar para verilir mi diyenler çok olmasına çok.., ama bu zihniyetle tartışmak hiç bir şeyi değiştiremez, değiştirmiyor. Ayrıca, en azından çocuklarda değil belki ama yinede Türkiyede 30-40 yaşındaki kitlede tam olarak oyun satın alma kültürü olduğu da söylenemez Yani, Orijinal almakla kesinlikle iyi bir şey yapıyorsunuz, yapıyor insanlar. Ama bunu sürekli, sürekli söylemek ve üstte ki düşüncelere sahip insanlarla tartışmak size bir şey kazandırmıyor. Çünkü, konu ortada apaçaçık, korsan hırsızlık, orijinal kullanın. Söylenen tek cümle bu ama bu tartışmaların olduğu konularda orijinal dayatan kısım bunu söyleyip diğer kesim üstteki yazdıklarımdan (ekonomi vs.) dem vuruyor, ve başka bir şey de yok. Kendiniz orijinal alıp oynayıp geçmeniz bu kadar mı zor anlamadım ki.
 
Böyle bir şey olsa haberi ortaya çıkar ve bir süre sonra da sitelere düşer yani zaten sitenin adından ve arayüzünden anlaşılacağı üzere sahte bir yer.
(FIFA'nin korsan oynanması da bana garip geliyor sadece kariyer mi oynayacaksın? FIFA öyle bir şey değil ki gerçek oyuncuyla oynamayacaksan oynama daha iyi )

Bende orijinal FIFA 23 var konsolda kariyer oynuyorum PC'dede istiyorum çünkü mod var.
 
Hayır oynamasın. Emek hırsızı ben çalışarak paramı kazanıp alıp oynuyorsam veya bu adam bunu maliyetle üretiyor ve daha iyilerini üretmek için gereken maliyeti bu ücretten çıkartıyorsa paşa paşa vericeksin.
Hocam ipin sana dokunan kısmı neresi? Firmanın maaşlı personeli değilsin, sana ne adamın bilgisayarındaki miner virüsünden veya orjinal oyundan? :D
 
Hocam ipin sana dokunan kısmı neresi? Firmanın maaşlı personeli değilsin, sana ne adamın bilgisayarındaki miner virüsünden veya orjinal oyundan? :D
O iş öyle değil, korsan oyun yüzünden batan zibilyon firma var.

Ek olarak marketten su çalmayla bunun bir farkı var mı? Bence var hatta bu daha kötü. Su ihtiyaç dersin teselli edersin, hırsızlık yanlıştır. Korsan suçtur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@405668
Enis Kirazoğlu dedi:
Oyun korsan oynanıyor diye değil, oyun korsan oynanmasın diye yapılanlar batma hikayemizin temelini oluşturuyor.
Sırf korsan oynanmasın diye yaptıkları yüzünden firmayı anneleriyle andığım ve para verdiğim oyununu çöpe attığım firmalarsa izlemeye devam etmek istemiyorum. Hak etmişler.

İzlemeye devam edeyim mi?
 

Geri
Yukarı