Hocam çirkin duruyor ya.Bazen bende de oluyor. Oyunlarda değil, diğer programlarda da oluyor. Ben takmıyorum. Sizde takmayın.
Hocam çirkin duruyor ya.
Sağ tıka bas ayarlardan simgesini düzeltebilirsin.Arkadaşlar simgeleri gitti. Geri nasıl getireceğim? Beyaz oldular.
Arkadaşlar simgeleri gitti. Geri nasıl getireceğim? Beyaz oldular.
Sağ tıka bas ayarlardan simgesini düzeltebilirsin.
Veya oyun dizini aç. Orada oyunun exesi olacak ona sağ tıkla kısayol olustur de onu kullan.
steam://XXXX adlı URL'yi tarayıcı açar ve oradan Steam'e yönelir. Oradan da oyun açılır. Eğer exe kısayolu olsaydı oyun açılırdı ama Steam açılmazdı.Anladim hocam ama fifa 23 un simgeis farkli csgo da oyleSteam bazen oyunları masaüstüne eklerken URL olarak ekliyor yani site kısayolu diyelim.steam://XXXXadlı URL'yi tarayıcı açar ve oradan Steam'e yönelir. Oradan da oyun açılır. Eğer exe kısayolu olsaydı oyun açılırdı ama Steam açılmazdı.
Düzelmiyor hocammSağ tıka bas ayarlardan simgesini düzeltebilirsin.
Veya oyun dizini aç. Orda oyunun exesi olacak ona sağ tıkla kısayol olustur de onu kullan.
Hocam CSGO geldi ama FIFA 23 gelmedi.dosyaarı dogrulamayı dene.
özelliklere girince birlikte aç sekmesine bilinmeyen uygulama diyor değil mi?Anladim hocam ama fifa 23 un simgeis farkli csgo da oyle
Düzelmiyor hocamm
Hocam CSGO geldi ama FIFA 23 gelmedi.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.