- RAM
- DDR4 16GB
- Ekran kartı
- GTX 1080 Ti
- Anakart
- B450M S2H (AM4)
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 2600
Herkese selam, direkt konuya gireceğim. FIFA23'te maça başlar başlamaz bilgisayarım kapanıyor veya kendini resetliyor 3. olarak da garip bir şekilde bazı denemelerimde ekranlarım gidiyor ve ekran kartımın fanı yüzde yüz çalışmaya başlıyor. Sebebini bir türlü anlayamadım. Ama donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece FIFA23'te bu sorunu yaşıyorum ve araştırdığım kadarıyla başkaları da bu oyunda aynı problemleri yaşamış.
Denediğim yöntemler:
1- NVIDIA denetim masasında FPS sınırlama vb gibi ayarları tavsiye ettikleri gibi denedim ama bir işe yaramadı.
2- Belgelerimde FIFA23 klasöründe "fifasetup" dosyasındaki ayarları internette bulduğum şekilde değiştirince 2-3 gün oynayabildim lakin şimdi denememde oyuna girince bu ayar sıfırlanıyor ve oyuna girdikten sonra yaptığımda ilk maçın sonlarına doğru yine aynı çökme yaşanıyor. Orijinal ve internetten bulduğum fifasetup ayarlarını ekliyorum.
Denediğim yöntemler:
1- NVIDIA denetim masasında FPS sınırlama vb gibi ayarları tavsiye ettikleri gibi denedim ama bir işe yaramadı.
2- Belgelerimde FIFA23 klasöründe "fifasetup" dosyasındaki ayarları internette bulduğum şekilde değiştirince 2-3 gün oynayabildim lakin şimdi denememde oyuna girince bu ayar sıfırlanıyor ve oyuna girdikten sonra yaptığımda ilk maçın sonlarına doğru yine aynı çökme yaşanıyor. Orijinal ve internetten bulduğum fifasetup ayarlarını ekliyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: