Fifine ampligame H9 vs HyperX Cloud III

Kulaklıktan hala memnun musunuz? Herhangi bir sorunu veya dezavantajı var mı? Bende Cloud 3 ile H9 arasında kaldım.
Hocam kulaklıktan hala çok memnunum aktif olarak kullanıyorum. Dezavantaj olarak kulaklığın bir driver'ı mevcut değil. 7.1 performansı baya kötü. Onun dışında genel olarak çok iyi, birde yaz koşullarında deri olması sebebiyle kulaklarda terleme yapıyor.

Kulaklıktan hala memnun musunuz? Herhangi bir sorunu veya dezavantajı var mı? Bende Cloud 3 ile H9 arasında kaldım.
7.1 olarak çok berbat bir kulaklık. Eğer Valorant CS gibi oyunları tryhard oynuyorsanız çok zorlanırsınız. Uzun süreli kullanımlarda kulak açıtıyor (Ben kepçe kulaklıyım ondan kaynaklı olabilir). Sizin yerinizde olsam biraz daha bütçe arttırıp Cloud II Wireless alırım

7.1 olarak çok berbat bir kulaklık. Eğer Valorant CS gibi oyunları tryhard oynuyorsanız çok zorlanırsınız. Uzun süreli kullanımlarda kulak açıtıyor (ben kepçe kulaklıyım ondan kaynaklı olabilir). Sizin yerinizde olsam biraz daha bütçe arttırıp Cloud II Wireless alırım.

Hocam sonuç olarak bir daha alacak olsanız hangisini alırsınız? Bir de ses kasarken çok sıkıntı yaşadınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı