Filistin neden işgal altında?

Katılıyorum dediklerinize @CJack60 hocam. Ama biz biraz daha yüzeysel bakalım. Ayrıntıya girersek siyasetten konu kapanabilir.

Suudi'lerden bahsederken siyasete girmemek olmaz. Sonuçta İngilizler tarafından seçilmiş bir ailenin kuşaklar boyu hüküm sürdürdüğü ülke ne kadar özgür olabilir ki?

Suudi'lerden bahsedersek siyasete girmemek olmaz. Sonuçta İngilizler tarafından seçilmiş bir ailenin kuşaklar boyu hüküm sürdürdüğü ülke ne kadar özgür olabilir ki?
Canımı acıtan şey ise, kutsal toprakların onlarda olması...

Ah, şimdi bizde olacaktı oralar, ne hizmet ederdik...

Nasip...

Canımı acıtan şey ise, kutsal toprakların onlarda olması...

Ah, şimdi bizde olacaktı oralar, ne hizmet ederdik...

Nasip...

Bir zamanlar bizimdi. :) Kabe revaklarını bile biz yaptırmıştık. Yıllarca hizmetlerin karşılığını 100 yıl önce gördük işte.

Bir zamanlar bizimdi. :) Kabe revaklarını bile biz yaptırmıştık. Yıllarca hizmetlerin karşılığını 100 yıl önce gördük işte.
2 sene önce izdiham çıktı... 4000 kişi öldü... Diyanet, organizasyonu kendilerinin düzenlemesi için teklifde bulundu... Kabul etmediler...

Onlar zenginlikleri içinde boğulup dursunlar. Şüphesiz Allah 'ın da bir adaleti vardır...

İşgal insanın bakış açısına göredir. İsraillilerde Fetih olarak görüyor. Güçlü olan güçsüzü ezer ! Rumlarda Anadoluyu işgal edilmiş toprak olarak görüyor. Biz ise; Başbuğ Alparslan ile fethettiğimiz topraklar olarak görüyoruz.

Adamların yurdunu aldık, daha ötesi mi var? Dediğim gibi güçlü olan güçsüz olanı ezer! Her gün Suriye'de, Filistin'de ölen insanın 10 katı insan ölüyor. Çocuklar açlıktan ölüyor! Sen ise daha rahat durumdaki Filistinlileri düşünüyorsun. Yanındaki vahşeti gör önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamların yurdunu aldık, daha ötesi mi var? Dediğim gibi güçlü olan güçsüz olanı ezer! Her gün Suriye'de, Filistin'de ölen insanın 10 katı insan ölüyor. Çocuklar açlıktan ölüyor! Sen ise daha rahat durumdaki Filistinlileri düşünüyorsun. Yanındaki vahşeti gör önce.
Allah'ım sen sabır ver...

Kardeşim azından çıkanı kulağın duysun... Filistinliler rahat durumdaymış...

Kaldı ki Suriyeliler'i karıştıran bile yok? Onlara laf etmedik bile.

@BERWAR @CJack60 @Barış Tolon @Nazım Paşa @FantastikTürk @Jira

Allah'ım sen sabır ver...

Kardeşim azından çıkanı kulağın duysun... Filistinliler rahat durumdaymış...

Kaldı ki suriyeliler'i karıştıran bile yok? Onlara laf etmedik bile.

@BERWAR @CraZyNoMaD @Barış Tolon @Nazım Paşa @FantastikTürk @Jira

Ben filistinliler rahat durumda mı dedim? Suriyelilere göre daha rahatlar dedim. Önce okumayı öğren Filistin'i sonra düşünürsün.

Ben filistinliler rahat durumda mı dedim? Suriyelilere göre daha rahatlar dedim. Önce okumayı öğren Filistin'i sonra düşünürsün.

Senin dediklerinde bir tutarlılık var mı? Alparsla'ın Anadolu'ya girmesiyle İsrail'in Filistini işgalini bir tutuyorsun.

İnsanların evlerini yıkmak, kadınları öldürmek, insanların namuslarını kirletmek güçlülük mü zannediyorsun?

Daha tarih bilgin nereden gelmiş belli değil, ağzından çıkanı kulağın duymuyor bir de ne diyorsun...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı